Sarpsborg 08(4-4-2): Kristiansen - Tveita, Rosted, Jørgensen, Thomassen - Halvorsen, Lund Nielsen, Trondsen, Zachariassen - Mortensen, Lindberg.
    0'
    Molde(4-5-1): Linde - Remmer, Toivio, Gregersen, Gabrielsen - Brustad, Hestad, Hussain, Strand, Svendsen - Sigurdarson.
    0'
    3.plass mot 7.plass møtes på Sarpsborg Stadion i dag. S08 har ikke tapt på de siste fem - plukket 9 poeng(tre uavgjorte, to seire). Kommer nylig fra 0-0 borte mot Haugesund.
    0'
    Etter en tung start har Molde-maskineriet begynt å gå. To strake seire mot Odd og Stabæk gjør at moldenserne ligger på 7.plass med 17 poeng, fem poeng bak serieleder Rosenborg.
    0'
    Fra sist kamp mot Haugesund har Geir Bakke gjort tre endringer: Østli, Albech og Fejzullahu ut, inn med Jørgensen, Thomassen og Halvorsen.
    0'
    Sarr og Aursnes er ute av laget som slo Stabæk sist helg. Inn har både Strand og Gregersen kommet.
    0'
    Sarpsborg-hymnen ruver utover Sarpsborg Stadion. Straks klart for kamp i den fotballinteresserte byen!
    0'
    Lindberg sparker i gang oppgjøret! Fryktelig vær.
    1'
    Mortensen kommer plutselig alene med Linde etter at Gabrielsen prøver å heade tilbake til målvakten. Dog er avslutningen til S08-spilleren svak, og han setter ballen rett på målvakten. Brukbar S08-mulighet etter bare 10 sekunder!
    1'
    S08 har scoret 7 mål den første halvtimen i år, Molde 6. Må da komme mål før 30 minutter spilt?!
    2'
    For øvrig en kjempeung benk hos Molde - kun to av syv har Eliteserie-erfaring fra tidligere.
    2'
    S08 triller mye ball innledningsvis.
    3'
    Nok en god mulighet for hjemmelaget! Halvorsen med en smart ball til Mortensen, som banker ballen inn i boks. Finner Lund Nielsen, men avslutningen går rett i magen på Gregersen!
    4'
    Molde står høyt. Allerede slått en del langt mot Brustad, som er en fryktelig hurtig kantspiller med bra høyde. Var med på snuoperasjonen mot KFUM i cupen på torsdag, Brustad.
    5'
    Tveita setter opp farten og prøver å dra seg forbi Remmer, men Molde-backen er hurtig og smart. Skjermer ballen ut til keepers ball.
    7'
    Lindberg kommer rundt på venstre og banker ballen inn i boks. Går forbi samtlige spillere med blå overdel.
    8'
    Trondsen med en fin ball til Lindberg, som drar av Toivio. Dog får S08-spilleren et for dårlig touch, og det klareres fra den finske Molde-forsvarsspilleren.
    9'
    Remmer får ball ute til høyre og søker Brustad i boks, men legget er svakt. Plukkes enkelt av Kristiansen.
    10'
    Sigurdarson slipper perfekt til Svendsen, som drar seg inn i banen. Slipper tilbake til Sigurdarson, men kommunikasjonen dem i mellom er for svak. Hjemmelaget overtar.
    11'
    Thomassen slår inn i boks til Mortensen. Molde-forsvaret står godt og stanger unna. Vinner frispark på egen halvdel og roer det hele ned.
    12'
    Zachariassen og Gregersen skaller i hverandre. Kommer blod fra Gregersen, som får medisinsk hjelp.
    14'
    Både Zachariassen og Gregersen har fått på seg turbaner. Ser ut som begge kan fortsette.
    16'
    Der er vi i gang igjen!
    17'
    Molde får frispark på 30 meter. Innøvd variant til Hestad, som slår inn. Ender til slutt i klypene på Kristiansen.
    18'
    Nå er det hjemmelaget som får frispark. 25 meter. Skal Lindberg klemme til?
    19'
    Rosted prøver seg. Litt halvveis. Går et par meter utenfor.
    19'
    Blir ikke noe tabelltopp på S08 i kveld, selv om de vinner. Rosenborg leder 2-0 og har full kontroll på Strømsgodset. For øyeblikket ligger hjemmelaget tre poeng bak Rosenborg.
    20'
    Nesten for hjemmelaget! Merkelig situasjon. Jørgensen slår langt mot Lindberg, men Toivio kommer akkurat inn og får klarert. Dog blir ballen liggende død i feltet, men det klareres i siste liten!
    21'
    Gregersen - med blå turban - takler Zachariassen stygt. Soleklart frispark. Gult neste.
    22'
    Nok en god S08-mulighet! Lindberg slår inn i feltet. Heades inn i boks av Rosted. Ballen spretter foran målvakt, men det blir til slutt klarert til corner etter at Linde dytter ballen ut av banen.
    23'
    Lund Nielsen får ikke kontroll på ballen. Triller ut over sidelinja.
    24'
    Lindberg får en trøkk i foten etter duell med Remmer. Dog ikke noe stygt, Remmer på ball.
    24'
    Lindberg blir liggende med store smerter. Må få hjelp.
    25'
    Dette ser ikke bra ut for Lindberg. Klarer ikke sette ned foten engang. Tidlig bytte for S08.
    26'
    Fejzullahu gjør seg klar for å komme innpå.
    27'
    Blir nok fire-fem minutter tillegg. Flere situasjoner som har tatt mye tid.
    28'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Erton Fejzullahu
    Ut: Jonas Lindberg
    Ut med skadde Lindberg, inn med kosovo-svenske Fejzullahu.
    29'
    Zachariassen utfordrer Gabrielsen og slår inn. Rett på Linde. S08-spilleren vil ha hands, men får ikke sine bønner hørt av dommeren.
    32'
    Halvorsen med et sugende løp opp høyrekanten. Får slått inn i det øsende regnværet, men legget er like dårlig som været er for øyeblikket i Sarpsborg. Linde har stålkontroll på legget.
    33'
    God Molde-mulighet! Strand med en fin chip gjennom til Brustad, som skyter på halvvolley. Ser at Kristiansen er på halvdistanse, men forsøket fra Brustad går noen meter over mål.
    34'
    Sigurdarson skyter. Rett i ansiktet på Rosted. Corner til gjestene.
    34'
    Dagens første Molde-corner stanges unna av Rosted. Strand får en mulighet nummer to, men legget fra Strand plukkes enkelt av Kristiansen.
    35'
    Zachariassen setter fart og utfordrer en noe groggy Gregersen, som må gi til corner. Nå svinger det på Sarpsborg Stadion!
    35'
    Trondsen med en utoverskrudd variant. Ender på låret til Lund Nielsen i boks, men Linde plukker den trillende ballen på fem meter.
    36'
    Hestad drar seg forbi Trondsen, som grisetakler førstnevnte. Frispark i god posisjon til gjestene.
    37'
    S08 overtar og kontrer. Veldig bløt bane nå.
    37'
    Vanvittig S08-mulighet! Det slås inn i boks, der Mortensen vinner en duell. Ballen ender hos Fejzullahu, som banker til fra seks meter. De edle delene til Linde gjør at det ikke står 1-0!
    39'
    Gult kort til Molde
    Etzaz Hussain
    Hans tredje for sesongen. Holder igjen Mortensen på vei fremover.
    40'
    Brustad søker Svendsen i boks, men legget er upresist. Hjemmelaget overtar på egen halvdel.
    41'
    Fejzullahu slipper perfekt til Zachariassen. Han skyter fra 13 meter. God redning av Linde!
    42'
    Gabrielsen er stor i egen boks og stanger unna.
    43'
    Brustad blir stående når Halvorsen går ned i en hodeduell. Frispark til S08 på 18 meter.
    43'
    Fejzullahu gjør seg klar...
    44'
    ...Ekstremt svakt forsøk. Fire meter over mål.
    44'
    Svendsen prøver å utnytte at Kristiansen står langt ute, men forsøket fra 97-modellen er for svak.
    45'
    Lagt til fire minutter.
    45'+1
    Rosted med stygg feilpasning på egen halvdel. Molde overtar og triller.
    45'+2
    Regntung bane nå. Lite finspill de siste tre-fire minuttene.
    45'+3
    45'+3
    Pause på Sarpsborg Stadion! 0-0 står det etter en regntung omgang preget av S08-dominans og skade på nøkkelspiller Lindberg. Hjemmelaget burde ledet, men en god Linde har hindret blå scoring i Sarpsborg.
    45'+3
    46'
    Vi er i gang igjen på Sarpsborg Stadion! Sigurdarson sparker i gang akt to.
    46'
    Trondsen skyter ballen inn i boks fra venstre. Går over alt og alle.
    47'
    Sigurdarson får frispark mot seg i duell med Thomassen, som skjærer noen fryktelige grimaser etter hendelsen, men han er tilbake på føttene etter en liten pause nede.
    48'
    Brustad får ball ute til venstre og banker til fra 13 meter, men skuddet reddes kontrollert av Kristiansen. Vi noterer Moldes første skudd på mål.
    49'
    Remmer prøver å spille Sigurdarson i bakrom, men pasningen blir brutt av Rosted. Vært god i dag, S08-stopperen.
    50'
    En gladmelding til alle S08-fans: Amin Askar er tilbake i Sarpsborg! Spilleklar fra høstsesongen.
    52'
    Det slås inn i boks fra høyre fra Toivio. Stusses av Brustad og går gjennom hele feltet.
    53'
    Godt angrep av S08, som ruller opp! Kommer til slutt et legg fra venstre som finner pannebrasken til Mortensen, men headingen fra angriperen går utenfor.
    54'
    Tveita banker ballen inn i boks fra høyre. Toivio gjør en god defensiv jobb og stanger unna.
    54'
    Strand legger seg ned og sliter. Klarer ikke fortsette.
    55'
    Rindarøy gjør seg klar.
    55'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Ole Martin Rindarøy
    Ut: Petter Strand
    56'
    Lund Nielsen med en fin stikker til Zachariassen. Han prøver å slå inn foran mål, men Gabrielsen er i veien og klarerer.
    57'
    Toivio med et smart innlegg som finner Svendsen. Han prøver å forlenge innlegget med en lang tå, men får ikke styrt ballen på mål. Svinger frem og tilbake nå!
    59'
    4648 tilskuere i regnværet i Sarpsborg. Absolutt godkjent, selv om målet var 5000.
    60'
    Rosted redder hjemmelaget når Molde kommer på en sjelden visitt!
    60'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 1 - 0 Molde
    Mål: Patrick Mortensen
    Målgivende: Ole Jørgen Halvorsen
    Hjemmelaget tar ledelsen etter en kjempescoring! S08 holder i ball og triller og er tålmodige. Til slutt havner ballen hos Halvorsen, som finner Mortensen på 11 meter. Han banker ballen i mål bak en utspilt Linde. 1-0!
    62'
    Dette blir 28 interessante minutter + tillegg. Molde har ikke skapt voldsomt mye denne kampen, men var nære på rett før 1-0. Kan de komme tilbake?
    62'
    Det smeller i treverket fra kaptein Thomassen! S08 vinner ball høyt og Mortensen timer perfekt når han slipper til Thomassen. Kapteinen banker til fra 10 meter, men ballen går i stanga og ut!
    63'
    Solskjær ser svært betenkt ut der han står på sidelinjen.
    64'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Anders Trondsen
    Spenner bein på en Svendsen på vei fremover. Ikke noe å si på det gule kortet.
    64'
    Drøye 30 meter. Toivio gjør seg klar med fem skritt løpefart.
    65'
    Skuddet går på mål, men Kristiansen er fint nede og har kontroll.
    66'
    Mortensen header i stolpen! Corneren slås på første stolpe. Mortensen stanger ballen i stolpen fra litt over en meter!
    67'
    Nå er det Molde som triller ball, men på egen halvdel. Lite fremdrift.
    69'
    Molde med fire mann inne i boks. Remmer slår inn og treffer Svendsen, som flyr i boksen. Header like over mål fra syv meter!
    70'
    Inn: Erling Braut Haaland
    Ut: Fredrik Brustad
    16 år gamle Håland får sin debut.
    71'
    Ser ut som Molde legger om til tre foran på topp med Svendsen, Håland og Sigurdarson.
    72'
    Erling Braut Haaland
    Får gult i debuten, Håland. Tok vel et drøyt minutt? Imponerende.
    72'
    Oppstykket og lite action på Sarpsborg Stadion for øyeblikket.
    74'
    65 sekunder tok det fra Håland kom på banen til han fikk gult.
    76'
    Rindarøy slår inn fra venstre. Treffer magen til Halvorsen og ut til corner. Halvorsen blir liggende.
    77'
    Mortensen er god i egen boks og klarerer.
    78'
    Zachariassen utfordrer Gregersen en mot en før førstnevnte får fyrt av. Linde redder, men må gi til corner.
    79'
    Utoverskrudd fra Trondsen. Ender hos Halvorsen på 18 meter. Skyter, men i blokka.
    80'
    Svendsen ligger nede og får hjelp. Det tøffe kampprogrammet kjennes på kroppen. Ser ut som Svendsen har fått en skikkelig strekk på baksiden av låret.
    81'
    Inn: Leo Østigård
    Ut: Sander Svendsen
    Nok en debutant. Inn med Leo Skiri Østigård.
    83'
    Svendsen får fortsatt behandling. Ser ikke godt ut, mens Solskjær ser svært betenkt ut på benken.
    84'
    Molde triller og triller, men hjemmelaget forsvarer seg godt. Fem minutter pluss tillegg igjen nå.
    85'
    Inn: Tor Oyvind Hovda
    Ut: Matti Lund Nielsen
    88'
    Rosted holder seg til hodet, mens Heinz gjør seg klar for å komme innpå. Ikke mange minuttene igjen nå.