Får seg en stempling fra Hoff. Så ikke ut som det var veldig tilsiktet, men forståelig at Ibrahim får vondt.
    Mål for FK Haugesund!
    Aalesund 0 - 1 FK Haugesund
    Mål: Shuaibu Ibrahim
    Målgivende: Haris Hajradinovic
    Gjestene sjokkerer hjemmefansen! Og det er Haugesund-resepten om å slå langt i bakrom mot lynraske Ibrahim. Alene med Lie gjør han ingen feil. Runder keeper og triller ballen i mål. Da høres pipekonserten på Color Line Stadion.
    9'
    Kirkeskov vinner ballen på Haugesund 16-meter og får vendt opp. Men skuddet blir for svakt for å sette Bråtveit på den helt store prøven.
    12'
    Hjemmefansen roper på straffe! Gyasi setter fart inn i boksen og vender opp med en skuddfinte. Forsøker å dra seg inn i feltet, men faller teatralsk til bakken. Det lurer ikke Kai Erik Steen, som vinker vingen opp igjen.
    16'
    Veldwijk drar seg innover i banen, men har ikke god nok kontroll på kula og mister ballen.
    19'
    Lang ball opp mot samme mann fra Kirkeskov. Skjerve stanger ut til corner.
    19'
    Bråtveit bokser ut, men AaFK beholder ballen.
    20'
    Corner for Haugesund.
    22'
    Mot bakerste stolpe, men ballen blir for lang. Utspill fra mål.
    22'
    Fin ball i bakrom til Ibrahim, men spissen har startet et halvt sekund for tidlig. Keeper Lie var uansett raskt ute og ryddet unna.
    24'
    Frispark til Aalesund på midten. Trondstad er synderen.
    26'
    Nok et hjørnespark til Haugesund.
    26'
    Flytter opp mye folk i feltet.
    26'
    Alle mann foran keeper, men Lie når likevel opp og bokser ballen ut til ny corner.
    27'
    Samme taktikk, men denne gangen holder Lie ballen.
    27'
    Kjempesjanse for Aalesund! Ballen spilles lavt inn foran mål og der dukker Veldwijk opp og setter bredsiden av foten på ballen. Men fra kloss hold setter han ballen til side for mål. Der burde utligningen vært et faktum.
    30'
    Kiss forsøker seg fra distanse med et overraskende skudd. Ikke et dårlig forsøk, men avslutningen er en liten meter for høy.
    33'
    Gult kort til FK Haugesund
    Vegard Skjerve
    Soleklart gult kort, men et viktig ett for Haugesunds del. Aalesund stormer i angrep på en overgang og er tre mot tre før Skjerve feller Veldwijk på drøye 40 meter. Klokt og kynisk av Skjerve.
    35'
    Stor sjanse for Aalesund på det påfølgende frisparket. Carlsen løfter ballen mot bakerste og der dukker Veldwijk opp. Men spissen får ikke ballen på mål fra kloss hold.
    36'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Marlinho
    Ut: Aron Elís Þrándarson
    Så må Thrandarson ut med en skade. Er det strekkskaden som han har slått opp igjen mon tro?
    36'
    Gyasi danser litt utenfor boksen til Haugesund, før han legger igjen til en lagkamerat. Men angrepet stopper opp i neste ledd.
    38'
    Nesten utrolig at ikke Aalesund har fått ballen mellom stengene nå. Oppskriftsmessig slås ballen opp mot store Veldwijk, som igjen legger ned til Mos. Men spissen har ikke vært helt venn med ballen og finner ingen åpning å fyre av et skudd i. Angrepet ender med et svakt skudd utenfor mål.
    40'
    Aalesund presser, men kommer ikke til de helt store sjansene. Haugesund flink til å stykke opp spillet for å dra ned tempoet.
    44'
    Ser ut som Ibrahim har fått seg en smell. Halter og holder seg til den venstre foten.
    45'
    Veldwijk får en god mulighet på volley like før pause, men ballen går rett på Bråtveit, som holder det harde skuddet.
    45'+3
    45'+3
    46'
    Trond Fredriksen får tilsnakk fra Dommer Steen. Muligens slengt litt med leppa fra sidelinja, Aalesund-treneren.
    47'
    Aalesund friskere ut av startblokkene i denne andre omgangen.
    49'
    Gult kort til Aalesund
    Marlinho
    Holder igjen Haraldseid etter å ha mistet ballen. Får gult kort.
    49'
    5764 solgte billetter i Aalesund.
    50'
    Veldwijk stanger unna et langt innkast fra Stølås.
    51'
    Knudsen blir liggende etter en tøff duell med Veldwijk. To harde typer.
    53'
    Frispark til AaFK.
    54'
    Dommer har blåst for en offside i det innlegget slås.
    54'
    Temperatur mellom Lie og Ibrahim!
    59'
    Ibrahim er alt for sent inne når Lie skal spille ballen langt. Blir liggende nede selv, men skal få det gule kortet.
    59'
    Shuaibu Ibrahim
    60'
    Nok en stor sjanse for Aalesund! Gyasi slår inn til Veldwijk fra dødlinja, men ballen skifter retning og havner hos Carlsen. Skuddet er bra, men går like utenfor mål.
    62'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Erik Huseklepp
    Ut: Shuaibu Ibrahim
    Må trolig ut med skade her Ibrahim.
    64'
    Hvordan har ikke AaFK scoret her?! Veldwijk vender opp og skyter mot mål. Ballen går like over krysset bak en sjanseløs Bråtveit. Nære på - igjen.
    67'
    Huseklepp får en ball å løpe på i bakrom, men igjen er Andreas Lie våken og skjærer av pasningen til corner.
    69'
    Lie bokser ballen vekk fra feltet.
    69'
    Fryktelig unødvendig frispark av Marlinho. Haugesund får muligheten drøye 25 meter fra mål.
    70'
    Hajradinovic stiller seg opp ved ballen.
    70'
    Kort variant, som igjen løftes mot bakerste stolpe. Men Andreassen får ikke et skikkelig treff på ballen.
    70'
    Haraldseid slår inn lavt til Huseklepp, men veteranen når aldri frem på pasnignen foran mål.
    72'
    Huseklepp som servitør denne gangen. Fosser ned mot dødlinja og får slått inn, men treffer ingen medspillere. Likevel god jobb av angriperen.
    73'
    Inn: Sondre Brunstad Fet
    Ut: Mohammed Abdellaoue
    74'
    Bruno Leite har fått en smell og må ut.
    74'
    Inn: Anthony Ikedi
    Ut: Bruno Leite
    74'
    76'
    Lie bommer på utboksingen og er heldig at ikke ballen stanges i mål. Havnet langt fra streken der.
    76'
    Inn: Oddbjørn Lie
    Ut: Vebjørn Hoff
    84'
    Lite som skjer nå i Aalesund. Sliter med å skape noe særlig mot et kompakt FKH-lag.
    79'
    Lenge siden sist Aalesund-sjanse nå. Har luften gått ut av de oransje?
    88'
    Der kommer sjansen til Aalesund! Veldwijk får vendt opp og skutt i boksen. Men ballen blokkeres ut til corner.
    89'
    Får ingenting ut av den.
    90'+1
    Det legges til fem minutter i Ålesund.
    90'+1
    Enorm sjanse til Aalesund på tampen! En lang ball opp mot Veldwijk stanges ned til Lie, som fyrer av mot mål. Men skuddet går rett på keeper. Den burde vært utnyttet bedre.
    90'+2
    Inn: Johnny Per Buduson
    Ut: Tor Arne Andreassen
    90'+4
    Corner for Aalesund på tampen.
    90'+4
    To gode AaFK-sjanser etter corneren, men Oddbjørn Lie klarer ikke å banke ballen mot mål. Har blitt veldig mye nesten for Aalesund denne kampen.