51'
1-0

Velkommen til Sandefjord og livedekningen av oppgjøret mellom Sandefjord Fotball og Start!
    Sandefjord har noen sterke resultater i det siste, og dermed har vestfoldingene lagt bunnlagene forholdsvist trygt bak seg. Start har på sin side spilt seg ut av medaljekampen, og SF passerer Start på tabellen med seier i dag.
    Starts Geir Ludvig Fevang er ekte sandefjordsgutt og spiller i dag mot gamle lagkamerater. Fevang har hele syv sesonger bak seg i SF.
    Start vant for øvrig 3-2 over SF i Kristiansand i vårsesongen (24. juni).
    Lagene kommer på banen.
    Fevang fikk applaus av hjemmepublikum da han ble lest opp på lagoppstillinga!
    Start har tatt avspark.
    1'
    SF klarere, men Start fortsetter å trykke på.
    3'
    Start har etablert seg inne på Sandefjords 16-meter.
    5'
    Børufsen og Salcinovic i kamp. Ender med frispark SF. Ballen slås inn mot Mane, som ikke får tak i ballen. Høie får kontroll godt hjulpet av sine midtstoppere.
    7'
    Start er aggressive i åpningsminuttene. SF sliter med å etablere eget spill.
    10'
    Røyrane forsøker å nå en godt plasser Mane, men ballen blir både for løs og upresis.
    11'
    Salcinovic felles av Freeman og får frispark fra 30 meter. Det ender med en retur som Sohna skyter langt til side for mål, etter at Fevang klarerte frisparket fra Camazzola.
    14'
    Start og Fevang prøver seg, men Gabrielsen og Camazzola får avverget en potensiel målsjanse.
    15'
    Mane skyter fra 16 meter, men Freeman blokkerer skuddet.
    18'
    Mane tråkket tilsynelatende galt da han skulle skyte, og spissen må få behandling på sidelinja.
    19'
    Sohna handser, og Start får frispark fra 20 meter. Bolanos skrur ballen via muren til corner.
    22'
    SF kontrer, og Mane blir taklet ca 18 meter fra mål. Mjelde skyter i muren, før Zanetti setter returen himmelhøyt over mål.
    24'
    Sohna kommer på et nytt skuddforsøk, men nok en gang er skuddet av det håpløse slaget.
    25'
    Røyrane deiser i bakken innenfor 16.meteren. Dommeren vinker spillet videre til store protester fra blå spillere og hjemmepublikum!
    27'
    Bugge Pettersen fanger ballen enkelt.
    27'
    Igjen deiser Røyrane i bakken innenfor 16-meteren, men ingen straffe nå heller. Start går rett i angrep og Børufsen er centimetere fra å gi Start ledelsen, men skuddet blokkeres!
    32'
    Petter Bruer Hanssen hinker ut av banen.
    33'
    SF prøver seg, men Mane går i offside.
    40'
    SF klarerer.
    40'
    Salcinovic slår inn fra venstre, men Høie fanger ballen i kamp med Mane.
    42'
    Mane vinkes feilaktig for offside! Vikstøl var klart innenfor. Der kunne Mane hatt strak vei til målet!
    45'
    To minutter er lagt til.
    45'+1
    45'+3
    Målløst, men ikke kjedelig her i Sandefjord. Start har hatt ballen litt mer enn SF og leder 2-1 i sjanser. Begge forsvarsfirerne har imponert så langt. Vi får håpe på mange mål etter pause her i Sandefjord!
    45'
    Sohna får skyte fra åtte meter, men ballen går langt utenfor! Utrolig miss av midtbanespilleren.
    47'
    Dagens tilskuertall: 5.358.
    49'
    Kaos i feltet! Ballen treffer stengene ved to anledninger, men ballen vil ikke over målstreken!
    49'
    Mål for Sandefjord Fotball!
    Sandefjord Fotball 1 - 0 Start
    Jensen tar et frispark fra skrått hold 25 meter fra mål. Gabrielsen går etter ballen og finter ut Høie. Lærrkula fortsetter sin vei mot mål og Høie er sjanseløs!
    51'
    Zanetti er nær å øke ledelsen, men en god Høie er nede og bokser ballen vekk!
    54'
    SF fortsetter å kjøre på. Start får ikke klarert, før Salcinovic roter bort ballen.
    57'
    Gult kort til Start
    Mads Stokkelien
    Stokkelien faller teatralsk og blir belønnet med gult kort for den opptredenen.
    59'
    Røyrane hinker ut av banen.
    60'
    Farlig corner igjen, men ballen går over alle til innkast Start på motsatt side.
    62'
    Røyrane er tilbake på banen.
    64'
    Bolanos skyter på halv volley fra ni meter, men skuddet går en halv meter over mål!
    65'
    Start forsøker å flytte opp laget nå etter SFs flotte start på 2. omgang.
    67'
    Mane tar en frekkis og skyter et skudd nesten nede ved cornerflagget. Ballen går i bue over Høie og treffer oversiden av tverrliggeren!
    70'
    Sohna nikker unna.
    74'
    SF farlig frampå igjen, men Mathisen rydder opp i lufta.
    77'
    Ny frekkis fra Mane går like utenfor!
    77'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Admir Rascic
    Ut: Ørjan Røyrane
    78'
    Stokkelien nær utligning, men Bugge Pettersen får slått til corner!
    80'
    Sohna klarerer.
    80'
    Hulsker nikker ballen i mål, men Hafsås har allerede blåst for et frispark til SF!
    83'
    Zanetti skyter på halvspretten fra langt hold, og Høie må slå til corner!
    84'
    Nystuen nikker over.
    85'
    SF kontrer og kommer fire mot to, men Rascic roter bort muligheten.
    89'
    Fevang treffer tverrliggeren fra fem meters hold. Der burde det stått 1-1!
    90'
    Klarer Start det de gjorde i Bodø; å få en sen utligning? De har tre minutter tilleggstid å gjøre det på nå.