0-1
Forren (sm)83'
1-2

Hei og velkommen til denne kampen mellom Sandnes Ulf og Molde på Sandnes stadion.
    Det er strålende solskinn og ypperlige spilleforhold i Sandnes i dag.
    Sandnes Ulf har innledet sesongen med to tap og to uavgjort og står med fattige to poeng etter fire serierunder. Selv om de lyseblå har vist tidvis godt spill både mot Odd Grenland hjemme og Brann borte, har de ikke kunnet notere seg for årets første trepoenger enda. En gryende krise ble så ytterligere forverret med cupflausen mot Sola i midtuken, og nå spørs det hva Sandnes Ulf har å by på i dagens oppgjør hjemme mot Molde.
    For Tor Ole Skulleruds menn er situasjonen en helt annen, da gjestene fra Rosenes by har vunnet tre og tapt én. Det plasserer dagens gjester på andreplass på tabellen, med flest scorede mål av alle i ligaen. Sandnes Ulf har sluppet inn nest flest, så det ligger an til å bli mål på Sandnes stadion i dag ihvertfall.
    Lagene entrer stadion med fanfare, pomp og prakt.
    Det kunne absolutt vært flere folk på stadion i dag, men folk siger stadig vekk inn. Det fine været må kanskje ta skylden for det.
    Molde tar avspark og vi er i gang på Sandnes stadion.
    1'
    Rubio legger ned til Helle, men sistnevntes skudd går i blokka.
    2'
    Hannes Halldorsson har forøvrig bursdag i dag, og fyller 30 år.
    2'
    Sandnes Ulf har prøvd å slå mye langt i starten av kampen, på de hurtige spissene Rubio og Helle, men så langt har Molde hatt god kontroll.
    5'
    Har ikke skjedd allverdens de første ti minuttene her på Sandnes stadion, men været er det ihvertfall ingenting å utsette på.
    10'
    Mål for Molde!
    Sandnes Ulf 0 - 1 Molde
    Mål: Mattias Moström
    Målgivende: Daniel Chima Chukwu
    1-0 Molde. Gjestene får et kast høyt oppe på Ulfs banehalvdel, og det kastet går helt inn til Chima Chukwu i Ulfs 16-meter. Han bruker fysikken og holder på ballen, før han slår 45 grader ut. Der kommer Moström helt alene og har en enkel jobb med å bredside inn ledermålet.
    14'
    Sandnes Ulf sliter med å få etablert noe som kan minne om spill for øyeblikket. Det blir mange lange baller, og mye kriging på midten uten resultat.
    23'
    Raskaj får spilt igjennom Lennon på kanten, men innlegget stoppes på vei til Marius Helle.
    26'
    Joona Toivio prøvde seg med frispark fra langt hold, men skuddet går langt over.
    28'
    Helle og Lennon prøver å kombinere seg gjennom Molde-forsvaret, men Lennons ball til Helle er for upresis og Molde-forsvaret snapper opp ballen.
    31'
    Vegard Forren ligger nede igjen, og denne gangen ser det ut at han må gi seg. Holder seg til ryggen og ber om at fysioen kommer på banen.
    33'
    Forren kommer inn igjen, og prøver å fortsette.
    35'
    Molde har god kontroll på kampen for øyeblikket. Sandnes Ulf skaper absolutt ingenting.
    38'
    Furebotn slår inn frispark fra like utenfor 16-meteren, og ballen dabber midt i feltet uten at noen får kontroll over ballen i et øyeblikk før Molde får beinet ballen vekk.
    43'
    Sandnes Ulf 0 - 2 Molde
    Mål: Fredrik Gulbrandsen
    2-0 Molde. En lang ball pumpes opp mot Ulf-forsvaret, og Edier Frejd feilberegner sin inngripen. Det fører til at Fredrik Gulbrandsen får sjansen til å snappe opp ballen, runde keeper og sette ballen i mål fra en ganske spiss vinkel. God prestasjon av Molde-spilleren.
    43'
    Tijan Jaiteh får muligheten fra distanse, men skuddet går langt utenfor etter Jaitehs sleivtreff.
    45'+2
    Det er lagt til fem minutter i første omgang, etter diverse skader på blant annet Martin og Forren.
    45'+2
    Chima Chukwu brøyter seg inn i feltet og ned mot dødlinjen. Spissen legger inn, men Frejd gjør det godt igjen og får ballen unna.
    45'+5
    45'+5
    45'+6
    Der blåste Ken Henry Johnsen til pause etter en nitrist forestilling av hjemmelaget. Molde har hatt full kontroll hele omgangen igjennom og skapt sjanser når de har hatt lyst til det. Sandnes Ulf sliter enormt med å skape noe som helst, og akkurat nå virker det lettere for Molde å score både tre og fire enn det er for Sandnes Ulf å redusere.
    45'
    Vi er i gang igjen med de siste 45.
    46'
    Sandnes Ulf har kommet ut med mer glød og innsatsvilje etter pausen, og har kommet til noen halvfarligheter. Nærmest var Lennon som ble spilt igjennom, men Nyland var fint ute for å avskjære ballbanen.
    52'
    Sandnes Ulf får frispark på kanten av 16-meteren.
    52'
    Furebotn slår innlegget dypt inn i feltet, og den blir fallende til Rubio. Han får skutt, men Forren slenger seg ned og blokkerer. God sjanse for Sandnes Ulf.
    54'
    Molde ruller opp og får til et godt angrep der Chima Chukwa skjermer ballen og gir den til Simonsen. Skuddet hans har god retning, men går halvmeteren utenfor krysset til Halldorsson i Ulf-målet. Det skjer ting på Sandnes stadion nå.
    55'
    Magne Simonsen får tatt med seg ballen mot Ulfs 16-meter, men hans skudd går ufarlig et par meter utenfor.
    57'
    Furebotns corner blir klarert, men han får en ny sjanse. Også den blir klarert, før Ulf får ballen over dødlinja.
    59'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Pape Pate Diouf
    Ut: Fredrik Gulbrandsen
    61'
    Kampen har roet seg noe ned, og Molde har tatt over kontrollen på kampen igjen.
    67'
    Harmeet Singh dribler seg gjennom det som er av Ulf-forsvarere, men innlegget hans blir blokkert ut til corner. Den slår Flo midt inn i feltet, men det ender i ingenting.
    68'
    Lennon blir felt i god innleggsposisjon, og Furebotn tar oppstilling. Han svinger den inn, men Molde stanger ballen ut.
    73'
    Diego Rubio slår et farlig innlegg bak Molde-forsvaret, men Eriksen kommer ikke på ballen.
    76'
    Spillerbytte - Sandnes Ulf
    Inn: Fredrik Midtsjø
    Ut: Henrik Furebotn
    Magne Simonsen kommer fri nede på kanten og slår inn i feltet. Ballen får en lei stuss og nærmest treffer Singh i hodet og går utenfor.
    76'
    Inn: Mohamed Elyounoussi
    Ut: Daniel Chima Chukwu
    78'
    Flos corner blir klarert av Sandnes Ulf på første stolpe, før returen skjermes ut over linja til utspill fra keeper.
    79'
    Det er omlag ti minutter igjen av ordinær tid her i Sandnes, og det haster nå hvis hjemmelaget vil komme tilbake i kampen. Vertene har hevet seg i andre omgang, men samtidig har Molde hatt ganske brukbar kontroll.
    81'
    Molde scorer selvmål!
    Sandnes Ulf 1 - 2 Molde
    Mål: Vegard Forren
    Klasseselvmål av Vegard Forren. Nok en gang er det en lang ball som slås over forsvaret. Ballen blir jaget av Kent Håvard Eriksen, og Forren bestemmer seg for å heade ballen tilbake til keeper. Det eneste minuset med den planen er at Ørjan Nyland allerede er på vei ut for å ta ballen. Dermed går den i en fin bue over keeper og i mål til fornyet spenning her i Sandnes.
    83'
    Tønne får til en god avslutning etter et innlegg. Dommer mener ballen er i en Molde-spiller på vei ut og dømmer corner. Den blir slått langt bak i feltet, men Frejd får bare såvidt pirket ballen over streken.
    88'
    Sandnes Ulf 1 - 3 Molde
    Mål: Mohamed Elyounoussi
    Målgivende: Pape Pate Diouf
    Molde avgjør kampen. Elyounoussi, som nettopp har kommet på banen, spiller vegg med en annen innbytter, Diouf. De kombinerer seg fint gjennom Ulf-forsvaret før Elyounoussi enkelt satte inn 3-1.
    90'
    90'+4
    Der var det slutt på Sandnes stadion, og Molde tar en fullt fortjent 3-1 seier.
    Molde var klart best gjennom hele kampen, og kontrollerte det hele fra start til mål. Sandnes Ulf løftet seg litt i starten av den andre omgangen, men klarte ikke å skape noen større sjanser til tross for den gode starten. Molde tok utover omgangen mer og mer over og så ut til å kontrollere inn til en enkel seier.
    Fem minutter før slutt sørget imidlertid Vegard Forren for ny spenning gjennom sitt selvmål, men da innbytterne Elyounoussi og Diouf kombinerte til 3-1 i det 90. minutt forsvant siste rest av håp for hjemmelaget.