Nydelig stikker til Mos som kommer innenfor boksen. Men velger å vende opp i stedet for å skyte. Mister ballen i det han skal vende opp. En god mulighet bortkastet.
    Aalesund 0 - 1 FK Haugesund
    Mål: Shuaibu Ibrahim
    Målgivende: Haris Hajradinovic
    9'
    Hjemmefansen roper på straffe! Gyasi setter fart inn i boksen og vender opp med en skuddfinte. Forsøker å dra seg inn i feltet, men faller teatralsk til bakken. Det lurer ikke Kai Erik Steen, som vinker vingen opp igjen.
    16'
    Kjempesjanse for Aalesund! Ballen spilles lavt inn foran mål og der dukker Veldwijk opp og setter bredsiden av foten på ballen. Men fra kloss hold setter han ballen til side for mål. Der burde utligningen vært et faktum.
    30'
    Gult kort til FK Haugesund
    Vegard Skjerve
    35'
    Stor sjanse for Aalesund på det påfølgende frisparket. Carlsen løfter ballen mot bakerste og der dukker Veldwijk opp. Men spissen får ikke ballen på mål fra kloss hold.
    36'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Marlinho
    Ut: Aron Elís Þrándarson
    36'
    Nesten utrolig at ikke Aalesund har fått ballen mellom stengene nå. Oppskriftsmessig slås ballen opp mot store Veldwijk, som igjen legger ned til Mos. Men spissen har ikke vært helt venn med ballen og finner ingen åpning å fyre av et skudd i. Angrepet ender med et svakt skudd utenfor mål.
    40'
    45'+3
    46'
    Gult kort til Aalesund
    Marlinho
    49'
    Shuaibu Ibrahim
    60'
    Nok en stor sjanse for Aalesund! Gyasi slår inn til Veldwijk fra dødlinja, men ballen skifter retning og havner hos Carlsen. Skuddet er bra, men går like utenfor mål.
    62'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Erik Huseklepp
    Ut: Shuaibu Ibrahim
    64'
    Hvordan har ikke AaFK scoret her?! Veldwijk vender opp og skyter mot mål. Ballen går like over krysset bak en sjanseløs Bråtveit. Nære på - igjen.
    67'
    Inn: Sondre Brunstad Fet
    Ut: Mohammed Abdellaoue
    74'
    Inn: Anthony Ikedi
    Ut: Bruno Leite
    74'
    Inn: Oddbjørn Lie
    Ut: Vebjørn Hoff
    84'
    Enorm sjanse til Aalesund på tampen! En lang ball opp mot Veldwijk stanges ned til Lie, som fyrer av mot mål. Men skuddet går rett på keeper. Den burde vært utnyttet bedre.