Brann (4-3-3): Leciejewski - Nouri, Wormgoor, Acosta, Kristiansen - Haugen, Nilsen, Barmen - Braaten, Orlov, Rolantsson
    0'
    Aalesund (4-4-2): A. Lie - Arnarson, Ramsteijn, Gretarsson, Kirkeskov - Gyasi, Hoff, Carlsen, Thrandarson - Mos, Veldwijk
    0'
    Aalesund i angrep først. Gyasi forsøker å slå en stikker, men den går helt inn til Leciejewski.
    1'
    Aalesund triller i bakre firer. Brann står høyt.
    1'
    Skudd på mål
    Kampens første avslutning. Thrandarson skjærer inn fra venstre og skyter. Leciejewski slår til corner.
    2'
    Braaten drar seg fri ute til høyre. Får slått inn, men Aalesund-forsvaret får klarert.
    3'
    Brann vinner et kast høyt i banen.
    5'
    Igjen skjer det ute til høyre for Brann. Nouri forsøker å slå inn, men Aalesund får klarert. Brann får imidlertid tak i andreballen.
    6'
    Kirkeskov feller Braaten. Frispark til Brann nede ved hjørneflagget.
    6'
    Aalesund får ballen unna.
    7'
    Tidligere Aalesund-spiller Wormgoor får skutt fra 16 meter. Langt utenfor.
    8'
    Brann har tatt over totalt her nå.
    9'
    Braaten drar seg inn fra høyre, men stoppes etter hvert av Hoff.
    9'
    Gyasi med en lur stikker i retning Thrandarson, men Leciejewski er fint ute og blokkerer forsøker rett foran Thrandarson.
    10'
    Innkast for Brann nede på egen halvdel.
    13'
    Rolantsson finner Braaten i bakrommet ute til ventre. Får ballen tilbake, og islendingen slår inn. Ballen ender hos Barmen, som får stå alene på bakerste stolpe. Tar ned ballen på brystet før han skyter. Lie rekker å komme ut og avverger forsøket. Stor Brann-sjanse!
    14'
    Gretarsson ligger nede etter en duell.
    15'
    Erna Solberg er også på plass på tribunen i dag.
    16'
    17'
    Carlsen forsøker å slå en pasning ut til Thrandarson. Ballen går rett i dommer Hobber Nilsen, og tilbake igjen til Carlsen.
    18'
    Haugen forsøker å slå en stikker til Braaten, men ballen går ut til femmeter for Aalesund.
    19'
    Nouri slår et svakt innlegg fra høyre.
    20'
    Wormgoor feller landsmannen Veldwijk. Frispark til sistnevnte og Aalesund.
    20'
    Frispark for Brann i fin innleggsposisjon ute til venstre.
    21'
    Aalesund vinner duellen i feltet. Får ballen ut av farlig område.
    22'
    Gretarsson med en svak ball utover dødlinja.
    24'
    Leciejewski slår femmeteren rett ut. Innkast for Aalesund ved midtbanestreken.
    24'
    Brann har vært det førende laget de første 25 minuttene. Har imidlertid skapt kun en stor sjanse.
    25'
    Det slås langt inn i Aalesunds boks. Orlov vinner duellen, og header ballen ned til Krisoffer Barmen. Fra 16 meter forsøker han å bredside ballen i hjørnet, men Lie redder.
    26'
    Haugen slår fint inn fra høyre. Acosta er uhyre nære å få en tå på ballen, der han stormer frem på bakerste stolpe. Treffer den akkurat ikke.
    27'
    Herlig stemning i Bergen. Hjemmefansen gir lyd fra seg.
    28'
    Rolantsson forsøker å skyte fra nært 30 meter. Langt utenfor.
    29'
    Aalesund har vært fryktelig tannløse den første halvtimen. Brann styrer alt nå.
    31'
    Acosta forsøker å finne Braaten i bakrom. Ramsteijn får hode på ballen, og header ut til innkast.
    33'
    Aalesund scorer selvmål!
    Brann 1 - 0 Aalesund
    Mål: Kaj Ramsteijn
    Ramsteijn sklir ballen i eget nett. Nouri fosser frem ute til høyre, og backen banker inn et innlegg i feltet. Ramsteijn forsøker å blokkere innlegget, men ender med å sklitakle ballen i eget nett.
    34'
    Brann fortsetter å kjøre på. Corner nå.
    36'
    Hjørnespark
    Ramsteijn nikker den ut til nok en corner.
    36'
    Hjørnespark
    Corneren klareres, men ender hos Rolantsson i returrommet. Han skyter igjen, men igjen går forsøket utenfor.
    37'
    Hoff for tøff i ryggen på Barmen. Frispark til Brann litt inne på Aalesunds halvdel.
    39'
    Offside
    Heltne Nilsen løper i offside da frisparket slås.
    39'
    Lie løper ned Heltne Nilsen etter at det er blåst av for offside.
    40'
    Haugen forsøker å slå en stikker til Orlov. Upresist, og ballen går helt inn til Lie.
    42'
    Haugen skyter fra 22 meter. Via en Aalesund-spiller og ut til hjørnespark.
    44'
    Hjørnespark
    Aalesund får klarert, men Haugen slår inn på ny. Denne gangen klarerer Aalesund til ny corner.
    44'
    Hjørnespark
    Igjen får Aalesund klarert, men igjen vinner Brann tilbake ballen umiddelbart.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    45'+1
    Brann leder 1-0 til pause. Det er svært fortjent. Brann har levert 45 svært sterke minutter på eget gress i Bergen.
    45'+1
    46'
    Brann overlegent best de første 45. Så gjenstår det å se om de klarer å holde dette trykket oppe!
    46'
    Brann vinner en corner.
    47'
    Hjørnespark
    Aalesund får klarert. Igjen får Brann slått inn på ny, og igjen heades det ut til nok en corner.
    48'
    Stor Brann-sjanse! Ballen detter ned i en klynge på femmeteren. Både Barmen og Acosta forsøker å lirke kula gjennom Aalesund-muren og i mål, men ingen av de lykkes. Ny corner.
    48'
    Aalesund vinner et kast høyt i banen.
    50'
    Braaten stopper en Aalesund-kontring.
    51'
    Tredje gule for sesongen for Braaten. Da må han stå over neste match.
    52'
    Brann fortsetter å kjøre matchen på hjemmebane.
    53'
    Hjørnespark
    Ny corner. Igjen heades det unna av Aalesund.
    54'
    Brann vinner nok et hjørnespark.
    55'
    Hjørnespark
    Igjen får Aalesund ballen unna.
    55'
    Brann-fansen piper fortsatt på Andreas Lie, etter hendelsen med Heltne Nilsen i første omgang.
    56'
    Brann har hatt et enormt ballinnhav her på eget gress i kveld. Har styrt denne matchen i nesten en time nå.
    57'
    Braaten fullfører et løp i bakrom og løper ned Andreas Lie.
    58'
    Braaten har gult fra før, men får ingenting for den.
    58'
    Gyasi bruker armer i en duell med Ruben Kristiansen.
    59'
    Haugen feller Thrandarson.
    60'
    Oppstykket kamp nå.
    60'
    Veldwijk kommer seg til skudd ute til høyre. Skuddet går via to Brann-spilleren og ut til corner for Aalesund.
    61'
    Hjørnespark
    Rett i klypene til Leciejewski.
    62'
    Nouri og Haugen på farten igjen. Haugen får skutt, men går via en Aalesund-spiller og ut til Branns 12. corner.
    63'
    Hjørnespark
    63'
    Nouri snubler ballen utover linja. Innkast for Aalesund.
    64'
    Braaten får masse plass ute til høyre. Forsøker å sikte på Orlov, men innlegget blir upresist og går ut til innkast på motsatt side.
    64'
    Nouri slår glimrende inn fra høyre. Orlov stuper frem mot ballen, men han klarer ikke å styre headingen på mål. Kjempesjanse!
    65'
    Ny corner for Brann.
    68'
    Hjørnespark
    Wormgoor vinner duellen i feltet, men header over fra seks meter.
    68'
    Brann bare maler på her. At de leder 1-0 er nesten utrolig. Har vært totalt overlegne.
    68'
    Offside
    Orlov løper i offside.
    69'
    Aalesund i angrep nå.
    70'
    Aalesund inne i en bedre periode nå. Klarer å holde i ballen og flytte flere mann fremover i banen.
    71'
    Stor Aalesund-sjanse! Det slås langt mot Veldwijk. Han vinner duellen og nikker den ned i føttene til Mos. Han er plutselig alene med Leciejewski, men AAFK-toppscorer klarer ikke å få den forbi Brann-keeperen.
    74'
    Plutselig har Brann slått sprekker defensivt! Veldwijk får plass til å skyte fra 16 meter. Forsøker å sette den ned i høyre hjørne, men ballen triller et par centimeter til side for mål.
    75'
    Aalesund fulle av energi nå. Vinner en corner.
    76'
    Kirkeskov skal slå inn fra høyre.
    77'
    Hjørnespark
    Brann får ballen ut av feltet.
    77'
    Brann inntar tabelltopp med seier her i dag. Det er før Rosenborg spiller sin ellevte kamp, som går mot VÅlerenga søndag klokken 20.00.
    78'
    Mål for Aalesund!
    Brann 1 - 1 Aalesund
    Mål: Edwin Gyasi
    Målgivende: Fredrik Carlsen
    Der får Aalesund utligningen! Og det er en kjempescoring av Edwin Gyasi! Carlsen slår en herlig stikker ute i bakrommet bak Kristiansen. Gyasi tar med seg ballen på hælen forbi Kristiansen før han fyrer fra nesten død vinkel. Banker den opp i nettaket over Leciejewski!
    81'
    Her snur det fort! Brann hadde stålkontroll på dette oppgjøret lenge, men plutselig skapte Aalesund sjansene. Så kom utligningen. Nå må Brann klare seg med ti mann.
    83'
    Aalesund kjører på her nå. Jager seieren på Brann Stadion.
    86'
    Brann forblir på tabelltopp med uavgjort her, på bedre målforskjell enn Sarpsborg og Rosenborg.