Rolig start på oppgjøret så langt. Mye dueller og kriging mellom lagenes 16-metre.
    Sogndal kombinerer seg fint frem på høyresiden. Etter hvert er det Schulze som forsøker seg fra kort hold. Avslutningen går et stykke utenfor.
    Aasbak forsøker seg med en langpasning mot Mendy. Det blir for upresist og ballen triller utover dødlinja.
    Hjørnespark
    Corner for gjestene nå.
    9'
    Hjørnespark
    Sogndal får ingenting ut av den første, men kort tid senere får de nok et hjørnespark - denne gangen fra venstre.
    9'
    Den er bedre slått, men avslutningen fra spiss vinkel er ikke bra nok. Det ender med utspill fra keeper.
    10'
    Hjørnespark
    Kristiansund med corner nå. Svakt utnyttet. Må i stedet ta til takke med innkast på andre siden.
    12'
    Kristiansund-laget imponerer hjemmepublikum med sitt aggressive press. Etter en brukbar sjanse for Sogndal innledningsvis, har hjemmelaget tatt mer og mer over.
    15'
    Gult kort til Sogndal
    Kjetil Wæhler
    Takler Sørli tøft på en KBK-kontring. Ser ikke ut som Wæhler er på ballen i det hele tatt og dommer Hafsås gir korrekt det gule.
    19'
    Dermed er det frispark for vertene. Innlegget er brukbart, men etter litt klabb og babb inne i feltet klarerer Sogndal.
    20'
    Nytt frispark for Kristiansund i brukbar innleggsposisjon.
    20'
    Ingen problem for Sogndal å klarere både en og to ganger på det frisparket. Etter hvert får gjestene fra saftbygda innkast på egen halvdel.
    21'
    Sogndal med frispark og keeper Dyngeland lemper ballen inn i Kristiansund-boksen. Der får en Sogndal-spiller muligheten, men blokkeres. Deretter står Wæhler klar, men avslutningen går langt over fra midtstopperen.
    23'
    Wæhler nede for å få behandling etter en kollisjon med Mendy i løpsduell. Veteranen ser ut til å ha det vondt.
    23'
    Bjerkås med langt innkast som klareres rett tilbake til backen. Når han endelig får sjansen til å slå inn med beina, går det heller ikke så bra. Han banker ballen over hele feltet. Helt ufarlig for Sogndal-forsvaret.
    27'
    Der er Kristiansund farlig frempå! Sørli spilles gjennom på venstre. Han titter opp og hamrer inn et innlegg på volley. Mendy er nære å få satt hodet på den, men Steiring kommer ham i forkjøpet og klarerer.
    30'
    Igjen er det høyresiden til Sogndal som er nære å produsere noe. Koomson slår inn denne gangen, men Bjerkås bryster ballen til corner for gjestene.
    31'
    Hjørnespark
    Corneren er godt slått. Wæhler - som for øvrig er tilbake i spill etter smellen med Mendy - er nære å få satt en fot på innlegget, men i stedet fyker ballen gjennom hele feltet.
    32'
    Mål for Kristiansund!
    Kristiansund 1 - 0 Sogndal
    Mål: Jean Allasane Mendy
    Og der sitter den for KBK! Det er rett og slett fryktelig av Nwakali. Han slår en pasning mot egen stopper, men det er så upresist at Jean A. Mendy snapper foran hele forsvarsrekka. Alene med keeper plasserer han ballen i målet bak en sjanseløs Dyngeland!
    36'
    Kristiansund går rett i strupen på Sogndal etter scoringen. Mendy trer gjennom Hopmark, men Wæhler takler ballen ut til corner.
    37'
    Corneren blir det ingenting ut av. Sogndal overtar.
    38'
    Hopmark fyrer av fra distanse. Dyngeland må ut i full strekk og slår til corner.
    40'
    Hjørnespark
    Corneren blir det ikke mål ut av. Gjestene overtar.
    41'
    Hjørnespark
    Bjerkås skrur inn et innlegg med utsiden av foten. Det er såpass hardt at det blir litt skummelt, men via en Sogndal-spiller blir det bare corner.
    44'
    Corneren er godt slått. Stokke rager høyest i feltet, men nikker ballen til side for mål.
    44'
    45'
    46'
    Frispark for Sogndal ved midtstreken. Det skal slås inn.
    47'
    Selv om det blir litt kaos inne i Kristiansund-feltet så får hjemmelaget til slutt rensket unna.
    48'
    Rolige åpningsminutter på denne andre omgangen. Kristiansund ligger lavt og forsvarer seg klokt mot Sogndal. Gjestene sliter med å finne åpningene nå.
    54'
    Hjørnespark
    Kristiansund med corner. Sogndal klarerer.
    55'
    Langt innkast for gjestene. Aasbak treffer pannen til Stokke, men headingen går rett på keeper Dyngeland.
    56'
    Mål for Sogndal!
    Kristiansund 1 - 1 Sogndal
    Mål: Eirik Schulze
    Målgivende: Eirik Birkelund
    For en scoring av Schulze! Den kommer til ut av ingenting, men er vakker. Han drar seg forbi midtbaneleddet til Kristiansund og fyrer av fra drøye tjue meter. Ballen fyker knallhardt i keepers lengste hjørne og dermed står det 1-1.
    58'
    Det slås inn i boksen mot Mendy. Dyngeland er imidlertid våken og snapper det innlegget foran nesen på den raske spissen.
    64'
    Frispark for Kristiansund. Wæhler er for tøff med Mendy like utenfor 16-meteren.
    67'
    Det er Rønningen som prøver seg. Det er bra slått, men Dyngeland har overraskende god kontroll der og redder.
    68'
    Hjørnespark
    Kristiansund får headet en Sogndal-corner unna.
    69'
    Kristiansund angriper ute til venstre. Mendy slår inn, men Wæhler får ballen unna.
    71'
    Steiring slår langt mot Ramsland. Han taper duellen mot Baranov.
    71'
    Kristiansund vinner et kast høyt i banen.
    72'
    Sørli forsøker å slå inn i boks. Via en Sogndal-spiller og ut til corner.
    73'
    Hjørnespark
    Corneren stusses ut til et Sogndal-innkast ute til høyre.
    73'
    Offside
    Ramsland i offside.
    76'
    Aasbak forsøker å slå inn fra høyre. Utover dødlinja.
    77'
    Ved uavgjort her er Kristiansund nummer 13 og Sogndal nummer elleve slik det står nå.
    79'
    Litt rotete her nå. Mye frem og tilbake, men ingen store sjanser.
    81'
    Kristiansund vinner en corner.
    86'
    Hjørnespark
    Stokke vinner duellen i boks, men headingen går over.
    86'
    Bjerkås kaster langt inn i feltet, men Sogndal får klarert langt unna egen boks.
    87'
    Oi, den ser ikke god ut. Wæhler krasjer med sin egen keeper og går rett i bakken. Wæhler er raskt på beina igjen.