Ble dekket av VG Sporten

FK Haugesund (4-4-2) Per Kristian Bråtveit - Kristoffer Haraldseid, Fredrik Knudsen, Vegard Skjerve, Alexander Stølås - Bruno Leite, Filip Kiss, Haris Hajradinovic, Tor Arne Andreassen - Erik Huseklepp, Shuaibu Ibrahimic Benken: Helge Sandvik, Sverre Bjørkkjær, Bruno Soares, Ikenna Ikedi, Sondre Tronstad, Robert Kling, Johnny Buduson
    0'
    Sarpsborg 08 (4-3-3): Anders Kristiansen - Andreas Albech, Anders Østli, Sigurd Rosted, Jon Helge Tveita - Matti Lund Nielsen, Anders Trondsen, Kristoffer Zachariassen - Erton Fejzullahu, Patrick Mortensen, Jonas Lindberg Benken: Stefan Cupic, Tor-Øyvind Hovda, Ole Heieren Hansen, Jørgen Strand Larsen, Tobias Heintz, Kristoffer Normann Hansen
    0'
    Velkommen til live-dekningen av oppgjøret mellom FK Haugesund og Sarpsborg 08. I solskinnet! En så langt grå dag på Vestlandet, men akkurat i det spillerne entrer matta til oppvarming, sprekker solen gjennom
    0'
    Gjestene sparker i gang oppgjøret på Haugesund stadion
    1'
    Fejzullahu pådrar seg frispark like utenfor FKHs 16-meter
    2'
    Hjørnespark
    Andreassen kriger til seg et hjørnespark for vertene etter å ha fått ballen av Bruno Leite
    2'
    Sarpsborg klarerer og kontrer umiddelbart. Tveita får lagt igjen til skudd, men avslutningen blir helt ufarlig
    3'
    Skudd på mål
    Sarpsborg oppe og angriper når Nielsen får lagt inn fra høyre side. Ballen heades ut, men Tveita får skutt. Over
    5'
    Applaus fra publikum til Huseklepp når han danser seg lekent forbi en S08-spiller på midten. Hjemmelaget mister ballen like etter
    7'
    Fine kombinasjoner av Nielsen og Zachariassen for gjestene, men FKH forsvarer seg godt og skjermer ballen ut til utspark fra keeper
    8'
    Lindberg får ballen av Zachariassen utenfor 16-meter og får dratt seg fri. Skyter og Bråtveit må ut i full strekk for å avverge
    10'
    Sarpsborg 08 har hatt ballen mest og vært knepent bedre enn vertene de første ti her
    11'
    Hjørnespark
    Stølås fint inne og avverger til corner i duell med en S08-spiller
    12'
    God corner som klareres rett i et FKH-hode. Sarpsborg får svingt inn igjen, og den stusser farlig foran FKH-keeperen, men til side for mål
    12'
    Inn fra høyre levert av Lindberg, men Mortensen må løpe bakover i feltet for å få hodet på ballen, og dermed ikke nok kraft til å true Bråtveit i FKH-buret
    14'
    Hjørnespark
    Corner til vertene
    15'
    Annulert mål! Stølås slår godt inn på corneren og ballen heades i mål, men dommeren blåser frispark til S08-keeper, Kristiansen
    15'
    Hajradinovic for sent ute i duell med Lindberg. Frispark midt på banen
    17'
    Hjørnespark
    Fejzullahu svinger inn, men den avverges til corner for gjestene
    18'
    FKH får avverget, men S08 vinner innkast høyt i banen
    19'
    Lindberg får ballen helt nede ved dødlinja og legger ut til Fejzullahu, men han forstyrres nok til å kline ballen langt over
    19'
    God fart i dette oppgjøret. FKH mer med nå, selv om gjestene har et lite overtak i kampen
    20'
    Vegard Skjerve holder på å rote ballen bort i eget forsvar når han forsøker å drible seg ut, men blir heldigvis reddet av eget lag
    21'
    Hjørnespark
    Rosted bommer ballen når han skal klarere, og ballen sklir ut til corner for vertene
    22'
    Denne gangen tar dommeren seg en prat med kamphanene foran keeper før corneren går
    22'
    Ballen klareres rett i fanget på Huseklepp utenfor 16. Drar en herlig skuddfinte, men avslutningen går i blokka
    23'
    God sjanse for gjestene. Spiller seg fri på høyresiden, som mange ganger tidligere i kampen, og får lagt inn. Det heades ut til Mortensen som får avsluttet like over
    24'
    Nytt Sarpsborg-innlegg, denne gang fra venstre, men FKH avverger uten problemer
    26'
    Hjørnespark
    Stølås søler ballen over dødlinja. Corner til S08
    26'
    Inn fra Trondsen og over alle til død ball
    27'
    FKH virker litt stressa her. Spiller med lav selvtillit virker det som. Stresser i oppsillsfasen og slår mye feilpasninger
    28'
    FKH frempå med et skudd når Skjerve får ballen på spissen av 16. Fyrer av, men til side for mål
    29'
    FKH med frispark på 30 meter. Slås inn og treffer et hode. Anders Kristiansen har kontroll
    30'
    Offside
    Hajradinovic med lur ball til Huseklepp inn i feltet, han får vendt opp, men avvinkes for offside
    31'
    Anders Kristiansen iskald når han finter ut Ibrahim i egen 16. Underholdende på Haugesund stadion!
    33'
    Huseklepp finner Skjerve på høyreside. Det legges inn, heades ut i farlig posisjon hvor det skytes fra, men ufarlig over
    35'
    Fejzullahu for tøff i duell med Skjerve. Frispark gidt inne på FKHs halvdel
    37'
    Bra gjort av Stølås når han holder godt i ballen ute på sidelinjen og får frispark. Får ballen servert igjen på frisparket, slår inn og det avsluttes like til side for mål. FKH er mye mer med på notene her nå
    38'
    Aiaiai, Huseklepp. Drar lekent med seg ballen i duell midt på banen. Fosser fremover langs siden, skjærer inn foran mål, men avslutningen går over fra god posisjon
    40'
    Sarpsborg frustrerte nå ettersom FKH står godt mot gjestene. De hvitkledde styrer oppgjøret for øyeblikket
    41'
    Inn fra Albech, men uten adresse. Bråtveit ute og plukker
    42'
    Ny god FKH-mulighet, denne gang er Stølås igjen på farten på sin venstreside. Slår inn i lufta, der henger Ibrahim lengst og får nikket ballen i bue over keeper, men dessverre for FKH, også over mål
    44'
    Hele Haugesund roper på straffe når Bruno Leite får skyte fra utenfor 16 og ballen tilsynelatende treffer hånda til en S08-spiller innenfor boksen
    45'
    45'
    Dommeren blåser av omgangen når FKH er i angrep - noe trener Eirik Horneland er rasende for. Første omgang ebber imidlertid ut etter noen underholdende første 45. Nesten utrolig at det er målløst
    45'
    46'
    Huseklepp farlig frempå med en gang når han får ballen utenfor 16. Vender opp, men skuddet går like utenfor
    46'
    Der er FKH igjen! Hejradinovic sender ballen langs bakken inn i 16. Der kommer Huseklepp løpende, men avslutningen blir ikke hard nok og går via et S08-bein og til keeper
    46'
    Anders Kristiansen fint ute og bokser bort et frispark fra FKH
    49'
    Gult kort til Haugesund
    Filip Kiss
    Er altfor sent ute i duell med Nielsen. Grei den
    50'
    Bråtveit fint ute og plukker ned frisparket til Lindberg fra midtbanen
    51'
    Jonas Lindberg har vondt i sin venstre fot og må ha assistanse. Etter duell med Hajradinovic
    53'
    Ser ut til at foten til Nielsen sklir under Hajradinovic som faller. Muligens en eller annen vridning der for svensken
    54'
    Nielsen tilbake på banen
    55'
    FKH-spillerne i harnisk når Bruno Leite avblåses for frispark etter duell med Nielsen. Så ut til at FKH-spilleren var først på ballen der, men er farlig fremme med knottene. Fripark på 25 meter for S08
    55'
    Oh! Herlig forsøk fra Rosted som fyrer av. Ballen dupper og treffer rammeverket som holder målet oppe.
    56'
    Eirik Horneland applauderer ironisk sammen med FKH-publikum når dommer Kjensli gir FKH frispark
    58'
    Vertene best i gang i denne andreomgangen. Har ballen mest og har hatt de største sjansene. Får vi et mål snart, da?
    60'
    Dommer Kjensli blåser frispark ette ren skulder-til-skulder-duell mellom Haraldseid og Lindberg. Den ser billig ut
    60'
    Godt slått av Lindberg på corneren, men headingen på bakerste er for dårlig
    61'
    Hajradinovic får servert ballen i 16-meteren, men skuddet på halv volley er for høyt
    62'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Tobias Heintz
    Ut: Jonas Lindberg
    63'
    Lindberg halter av banen. Klarer ikke å fortsette etter duellen med Hajradinovic
    63'
    Nå er det rett før den kommer røyk ut av ørene til Eirik Horneland på FKH-benken her. Denne gang forbanna på dommer Kjensli for å ha gitt kast feil vei
    64'
    Positive tendenser hos FKH, men de stanger mot et godt S08-forsvar. Vertene styrer oppgjøret for øyeblikket
    67'
    Hjørnespark
    Fint FKH-spill når Huseklepp finner Stølås til venstre. Innlegget til sistnevnte klareres til corner
    71'
    Kristiansen ute og bokser bort corneren
    72'
    Hajradinovic med god tid på 20 meter, har Haraldseid åpen til høyre, men velger å skyte selv. Over
    72'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Sondre Tronstad
    Ut: Shuaibu Ibrahim
    75'
    Hjørnespark
    Sarpsborg på farten, men FKH får avverget til corner
    77'
    En spiller fra hvert lag ligger nede etter en duell. Det er Andersen Trondsen og Tor Arne Andreassen som smalt sammen i en hodeduell
    78'
    Begge spillerne på bena igjen. Frispark til FKH midt på S08s halvdel
    79'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Anders Trondsen
    79'
    Inn: Jørgen Strand
    Ut: Erton Fejzullahu
    81'
    Nielsen med en god sjanse når han får servert ballen inne i FKH-boksen, men de hvitkledde kaster seg foran og får avverget