Lillestrøm (4-4-2): Origi - Haakenstad, Amundsen, Kippe, Mikalsen - Melgalvis, Krogstad, Mathew, Rafn - Knudtzon, Udoji
    Tromsø (4-5-1): Karlstrøm - Ødegaard, Wangberg, Gundersen, Antonsen - Ingebrigtsen, Pedersen, Jenssen, Åsen, Sigurdarson - Lehne Olsen
    Flotte spilleforhold på Åråsen. Varmt i været, selv om skyene henger over Lillestrøm.
    0'
    Mål for Tromsø!
    Lillestrøm 0 - 1 Tromsø
    Mål: Mikael Norø Ingebrigtsen
    Publikum har knapt satt seg på Åråsen før Tromsø tar ledelsen! Gjermund Åsen slår inn fra kanten og første avslutning fra Lehne Olsen reddes av Origi. Men på returen dukker unggutten Ingebrigtsen opp og stanger den løse ballen i det ledige hjørnet bak LSK-målvakten. 0-1 etter 48 sekunder!
    1'
    Frispark til Lillestrøm. Svinger den inn i boksen, men blir avblåst for offside.
    5'
    Lillestrøm vinner en corner.
    6'
    Lillestrøm får tildelt et hjørnespark
    Farlig slått mot bakerste stolpe, men dommer blåser for en forseelse i feltet.
    7'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 1 Tromsø
    Mål: Shikoze Udoji
    Der sitter utligningen! Knudtzon fosser frem på høyrekanten og skjærer inn mot mål. Han forsøker å legge inn i feltet, men ballen går i en TIL-spiller og keeper, før Udoji sendte ballen i mål med hodet.
    9'
    Kjempemulighet for Lillestrøm til å øke til 2-1! Knudtzon er igjen arkitekten når han trer igjennom Gundersen i boksen. Sistnevnte velger å legge inn fremfor å skyte, men ballen blir beinet unna i siste liten. Slipper med skrekken der, Tromsø.
    12'
    Serdeles underholdene de første 13-14 minuttene på Åråsen. Nå titter også solen frem.
    14'
    Corner for TIL i motsatt ende.
    14'
    Tromsø får tildelt et hjørnespark
    Stanges unna på bakerste stolpe. Men TIL beholder ballen.
    15'
    Før den rotes over dødlinja.
    15'
    LSK-corner slås inn i boksen. Keeper får en hånd på ballen og avverger den første muligheten.
    18'
    Men på bølge nummer to er LSK farlige igjen. Igjen er det Knudtzon som trer igjennom en medspiller, men ballen blir akkurat for lang for Matthew.
    20'
    Utrolig at ikke Lillestrøm leder her! Nok en kjempemulighet i det ballen slås inn foran mål mot Knudtzon. Men kampens kanskje beste spiller så langt, blir akkurat for sen mot ballen.
    21'
    Tromsø-forsvaret har mer enn nok med å henge med nå.
    21'
    TIL jobber frem en corner.
    25'
    Klareres tre ganger av LSK, men ingen av forsøkene er spesielt bra. Ødegaard smeller til på returen, men godt utenfor mål.
    26'
    Skjer hele tiden noe i denne kampen. Nå er det Lillestrøm som er inne i TIL-boksen. Det hele ender med nok et hjørnespark.
    26'
    Keeper bokser unna under press, men tildeles frispark av dommer Saggi.
    27'
    Sigurdarson jobber frem en corner på venstrekanten.
    28'
    Over alt og alle i boksen. Utspill fra mål.
    29'
    Bytte allerede for Lillestrøm. Skade mon tro?
    32'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Bonke Innocent
    Ut: Fredrik Krogstad
    32'
    Noe så sjelden som fem minutt siden sist skudd på mål. Det høye tempoet innledningsvis har dalt noe de siste minuttene.
    35'
    Gult kort til Tromsø
    Gjermund Åsen
    Bokser bort en ball som uansett hadde krysset linja til innkast. Fullstendig unødvendig av Åsen.
    36'
    Skudd på mål, Lillestrøm
    Simen Rafn drar til fra distanse. Keeper må slå ballen over til hjørnespark.
    41'
    Blir en god sjanse på corneren. Kippe stiger til værs, men stanger ballen en liten meter utenfor mål.
    41'
    Er det mulig?! Knudtzon får en alle tiders mulighet alene med keeper etter fryktelig rufsete forsvarsspill av Tromsø og Antonsen. Har litt spiss vinkel mot mål, men det er absolutt mulig å score både høyt og lavt. I stedet blåser han ballen over mål.
    43'
    Lillestrøm har vært klart best de første 43 minuttene. Tromsø var riktignok best det første minuttet.
    44'
    To minutter legges til.
    45'
    Farlig skudd fra Matthew. Drar ei skuddfinte før han rapper til med venstrefoten. Ballen skyter fart, men går et par meter over mål.
    45'+1
    Nok en LSK-sjanse! Udoji denne gangen, som får bra treff fra 7-8 meter, men det er mye trafikk foran mål og skuddet blokkeres til en corner.
    45'+2
    Bokses unna i første omgang.
    45'+3
    Og det konkluderer også første omgang. Pause på Åråsen.
    45'+3
    45'+3
    46'
    Brukbar sjanse for LSK i starten av omgangen. Melgalvis drar seg inn fra kanten og avslutter fra spiss vinkel, men balle går i nettveggen.
    48'
    Simen Wangberg
    Holder igjen et kort fra en tidligere hendelse. Deler det ut nå. Glimrende av dommer Saggi.
    50'
    Gult kort til Lillestrøm
    Frode Kippe
    Kippe får sitt andre gule kort for sesongen. Bruker albuen i en hodeduell. Bra dømt igjen.
    51'
    Lillestrøm 2 - 1 Tromsø
    Mål: Erling Knudtzon
    Målgivende: Ifeanyi Mathew
    Lillestrøm går opp i ledelsen! Og det er en nydelig scoring av de gule og sorte. Mathew slår langt gjennom til Knudtzon som har startet i bakrom. Alene med keeper, runder han Karlstrøm iskaldt og setter ballen i det åpne buret.
    54'
    Drama!
    62'
    Rødt kort til Tromsø
    Kent-Are Antonsen
    Meier ned Melgalvis med en serdeles sen takling. Ser oppriktig overrasket ut når han får se direkte rødt, men avgjørelsen fra Saggi kan absolutt forsvares.
    62'
    Hva nå Tromsø? En mann mindre og ett mål mindre. Har gravd seg et skikkelig hull nå.
    67'
    Lillestrøm fortsetter å kjøre.
    68'
    Vinner en corner, men sliter med å komme til sjanser fra dødball.
    68'
    Lillestrøm 3 - 1 Tromsø
    Endelig kommer målet fra en dødball! Udoji møter ballen med hodet, men styrer headingen rett i en TIL-spiller. Ballen henger i lufta et øyeblikk, før Knudtzon stanger ballen mellom hanskene til Karlstrøm. Fortjent 3-1-ledelse til hjemmelaget.
    73'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Hans Norbye
    Ut: Ulrik Yttergård Jenssen
    74'
    Inn: Elhadji Mour Samb
    Ut: Mikael Norø Ingebrigtsen
    Flovik gjør et par offensive grep.
    74'
    Lillestrøm 4 - 1 Tromsø
    Målgivende: Shikoze Udoji
    HAT TRICK KNUDTZON! Igjen er det i bakrom at Lillestrøm finner rom å angripe i. Udoji trer igjennom den lynraske angriperen, og som på 2-1 runder han keeper iskaldt og triller inn sitt tredje for kvelden... og for sesongen! Alle målene scoret mot TIL.