0-2
0-3
Moen73'

Velkommen til live-dekning i sommersola på Gjemselund. Lagene er nå i oppvarming og vi teller under en halvtime til kampstart. Endelig er den norske fotballferien over!
    For en kamp vi har i vente. KIL vil med seier ta igjen Brann og kanskje skaffe segn en liten luke fra den verste nedrykksstriden. Brann skaffer seg en god luke ned til lagene bak med seier her.
    Lagene trekker seg nå tilbake og gjør seg kampklare.
    Lagene entrer banen.
    Gjemselund sier tusen takk til Vidar Riseth med stående applaus. Riseth gir seg som spiller og fortsetter nå som markedssjef for KIL.
    KIL starter med ballen.
    KIL starter med å slå langt, men Amankwah rydder unna.
    1'
    KIL med frisk åpning. Torp skaffer corner.
    1'
    Hjørnespark til Kongsvinger
    1'
    To spillere i en voldsom kollisjon på den corneren. Begge ligger nede og vrir seg i smerte.
    2'
    Der er både Kai Risholt og Erik Bakke på bena igjen.
    3'
    Kampen starter igjen etter at begge måtet ha behandling i sammenstøtet.
    4'
    Brann slår langt, og Huseklepp vinner ballen. Prøver å finne løsninger, men ballen ender til slutt opp hos Myhre.
    5'
    Brann spiller til Huseklepp som drar seg fri på høyrekanten. Han spiller inn mot midten, men ballen går inn til Myhre igjen.
    5'
    Opdal slår langt mot en løpsvillig Solli, men Håkonsen klarerer til kast.
    6'
    Opdal med nytt, langt utspark. Denne gangen helt over til keeperkollega Myhre.
    7'
    En slags sjanse for KIL, når Tuelo header upresset ned mot Risholt. Han får til en lobb mot mål, men Opdal plukker lett.
    8'
    God sjanse for hjemmelaget! Godt innlegg fra venstrekanten som ender opp hos Gûven. Fra 11 meter skyter han via et Brann-ben og over.
    8'
    8'
    KIL med en god overgang. Spiller for enkelt ned mot Tuelo, og Brann tar over.
    9'
    KIL står høyt og får betalt for det. Vinner ballen i gode posisjoner.
    10'
    Berg Hansen får god tid og slenger avgårde et skudd fra 25 meter. Ikke engang i nærheten.
    11'
    Hjemmelaget har hatt mest å by på de første ti minuttene.
    11'
    KIL vinner ballen høyt igjen, men blir for usikre i overgangene. Berg Hansen nøler og ødelegger for de røde.
    13'
    Branns første avslutning når Huseklepp drar seg fri på venstre og legger inn på bakerste. Solli header over.
    14'
    Vaagan Moen spilles gjennom på venstre, men Joseph rydder opp. Brann-kast høyt i banen.
    14'
    Guntveit slår inn fra kanten, men ballen går over alle og til utspill fra Myhre.
    15'
    Amankwah er rutinert når han skjermer ballen ut. KILs fremspill mot Risholt ender i 5-meter.
    16'
    KIL vinner ballen, men viser ingen løpsvilje i overgangen.
    17'
    Hjemmelaget med et ålreit oppspill mot Risholt, som er i offside da ballen slås.
    17'
    Huseklepp mot Da Cruz på kanten. Unggutten vinner corner.
    18'
    Hjørnespark til Brann
    18'
    KIL vinner ballen og Güven setter fart. Han løpes enkelt opp av Solli.
    19'
    Huseklepp med god jobb på 20 meter. Kliner til, men sender ballen godt over.
    20'
    KIL kombinerer glitrende på høyrekanten, og Tuelo drar med seg ballen. Skyter med venstre fra 18 meter, og Opdal må strekke seg så lang han er. Den ballen hadde meget god retning!
    21'
    Håkonsen legger inn fra sin back-posisjon, men ballen går over alle.
    22'
    Brann får frispark et stykke inn på KILs halvdel. Huseklepp skal slå inn.
    22'
    Treffer panna til Amankwah som header utenfor. Han er uansett i offside.
    23'
    Amankwah står helt alene på bakerste stolpe. Der er KIL heldige som slipper med skrekken!
    24'
    25'
    Mål for Brann!
    Kongsvinger 0 - 1 Brann
    Tre KIL-spillere går på corneren og får klarert. Ballen detter ned hos Solli, som lekker kliner ballen i lengste fra 16 meter.
    25'
    Hele Gjemselund roper på straffe når Bjarnasjon dytter ned Risholt inne i boksen. Dommeren er ikke interessert i å høre på protestene.
    27'
    Det blir for omstendelig når KIL angriper. Søler bort ballen i gode posisjoner.
    27'
    KIL får frispark på høyrekanten, når El Fakiri løper ned Güven.
    28'
    Treffer bare et Brann-hode som klarerer.
    28'
    KIL spiller bra, og Berg Hansen kliner til fra 18 meter. Nok en gang vil KIL ha straffe, og hjemmefansen er ikke overveldet over dommerprestasjonene.
    29'
    KIL får frispark på 17 meter!
    29'
    Tuelo skyter lavt, men det klareres. Risholt får ballen på 35 meter og sender ballen ut av stadion.
    30'
    KIL-trener Gustavsson får tilsnakk av dommer Hafsås etter at han har kritisert dommeravgjørelsene.
    31'
    Brann får frispark på 35 meter.
    32'
    Solli chipper ballen på bakerste, ment reffer ingen.
    32'
    Gult kort til Kongsvinger
    Tuelo løper ned en Brann-spiller på vei fremover. Får kortet for sabotasje.
    33'
    Brann vinner innkast langt inne på hjemmelagets halvdel nå.
    34'
    KIL somler med klareringene, men er heldige når Solli er borti ballen med hånda.
    35'
    Kjempesjanse for KIL! Kai Risholt kliner til på volley fra 13 meter, men ballen sniker seg utenfor stolpen!
    36'
    KIL kjører en overgang, men bruker for mange trekk, og Brann er tilbake på plass når innlegget fra Güven kommer. Opdal plukker enkelt.
    37'
    Denne gangen er det Brann-fansen som roper på straffe etter en tøff duell i boksen. Dommeren vinker spiller videre.
    39'
    Brann spiller fint og prøver å stikke igjennom Huseklepp. Ballen er litt for upresis, og går utover linja.
    40'
    Nesten farlig, når Brann-forsvaret nøler. K. Risholt i full fart er en halv meter for langt unna.
    40'
    Brann kjører overgang, og igjen er det bnesten så Huseklepp er fri, men et KIL-ben redder situasjonen.
    41'
    Rett i angrep for hjemmelaget, men innlegget fra Güven er bare nesten for Torp.
    41'
    Også er det Brann igjen. Sender ballen i nettveggen etter en rask overgang.
    42'
    Svinger voldsomt de siste minuttene før pause.
    42'
    Kongsvinger 0 - 2 Brann
    Mål: Eirik Bakke
    Målgivende: Petter Vaagan Moen
    Brann styrter i angrep, og Bakke er alene mot mål fra 35 meter. Løper helt ned mot Myhre og vipper ballen i mål.
    43'
    KIL spiller langt, men sliter med å skape de store sjansene.
    44'
    Gult kort til Brann
    Yaw Amankwah
    45'
    KIL med frispark fra midten. Rett i klypene på Opdal.
    45'+1
    Det legges til 3 minutter.
    45'+1
    Carl-Erik Torp
    45'+2
    Brann forsøker seg på høyrekanten, men blir avblåst for offside.
    45'+3
    KIL får frispark på midten. Kan bli noe av det siste som skjer.
    45'+3
    Brann klarerer, og det er pause.
    45'+4
    45'+4
    Vi går til pause med 0-2, men det kunne fort ha vært motsatt. For en gangs skyld har Brann vært hypereffektive, mens KIL ikke har klart å utnytte den tidvis store ballbesittelsen. Omgangen har vært jevnspilt, og jeg vil ikke avskrive KIL foran de siste 45.
    45'
    Brann kjører rett i angrep og får kast på venstresiden. Det ender med et innlegg som klareres av Frejd.
    46'
    Rolig start på denne omgangen.
    48'
    KIL med innlegg fra venstre, og ballen havner hos K. Risholt som er i offside.
    49'
    KIL prøver seg på høyrekanten nå, men finner ingen åpninger i et Brann-lag som har lagt seg veldig lavt.
    51'
    Güven med et slags saksespark, sniker seg over tverrliggeren.
    51'
    Huseklepp med stor fart inn mot KIL-målet, men Frejd skjærer ham av. Brann-kast.
    53'
    Innlegget fra Guntveit går såvidt over den bandasjerte panna til Bakke.
    53'
    Brann er nær ved å utnytte et svakt KIL-forsvar med klabb og babb i feltet. Hjemmelaget får til slutt klarert.
    54'
    KIL har tre spisser i oppvarming nå.
    55'
    Güven driller rundt med Brann-forsvaret, og kan skyte fra 17 meter, men somler bort ballen.
    56'
    Solli river ned Torp, og KIL får frispark fra 35 meter.
    57'
    Tuelo slår inn, men ballen blir enkel på klarere. Bakke smeller ballen over til Myhre.
    57'
    På bakerste, der Frejd header inn i feltet igjen. Ingen røde på ballen.
    59'
    Brann ligger med alle 11 på egen halvdel.
    60'
    Frejd bryter spiller og styrer ned mot linja, legger inn, men ballen har vært ute.
    61'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: David Jean Nielsen
    Ut: Eirik Bakke
    61'
    Det skjer lite nevneverdig på banen nå.
    63'
    KIL med frispark halvveis inne på Branns halvdel. Spilles hjemover.
    63'
    Brann ligger lavt og plukker enkelt opp KILs mange forsøk på oppspill.
    64'
    Frejd tar et godt løp på kanten, og legger inn upresset, men slenger ballenr ett i klypene på Opdal.
    65'
    2661 er på ingen måte et imponerende tilskuertall i knallværet på Kongsvinger i dag.
    65'
    Erik Mjelde
    Får kortet for sabotasje.
    66'
    KIL slår langt og Niang vinner i lufta. Ingen KIL-spillere er på løpeballen.
    67'
    Brann kommer tre mot to, men er upresise.
    67'
    Brann får frispark på 30 meter.
    68'
    Vaagan Moen sender ballen høyt over.
    68'
    Glimrende initiativ av Joseph, som er på skuddhold. Blir sparket ned bakfra, og KIL får frispark i god posisjon.
    69'
    Güven med et innlegg som ikke hører hjemme på dette nivået.
    70'
    KIL har ikke veldig mye å by på offensivt akkurat nå.
    71'
    Frejd står upresset og bommer voldsomt med innlegget. KIL virker motløse.
    72'
    Kongsvinger 0 - 3 Brann
    Mål: Petter Vaagan Moen
    Vaagan Moen får gå og gå, og dribler seg forbi hele KIL-forsvaret. Spikeren i kista.
    73'
    KIL med nesten-sjanse, og Risholt er bare centimetre unna å få en viktig fot på ballen. Men igjen, bare nesten.
    74'
    74'
    KIL får en ny sjanse etter corneren, med frispark på hjørnet av 16-meteren.
    75'
    76'
    Petter Vaagan Moen
    Begge får kort etter håndgemeng etter den taklingen.
    76'
    KILs innlegg ender i ingenting.
    76'
    Hjemmefansen begynner å forlate stadion.
    77'
    Både Frejd og Niang er høyt og får headet mot mål, men utenfor.
    77'
    Amankwah blir liggende etter å ha skallet med Niang.
    79'
    Smart løp av Niang, som får lagt inn fra høyre, men presisjonen mangler helt i dag.
    80'
    KIL presser, men Brann ligger kompakt. Ingen veier igjennom.
    81'
    Brann fortsatt friske fremover, og sender Huseklepp igjennom. Denne gangen i offside.
    83'
    Solli styrter fremover, men blir tatt for får frispark.
    84'
    Spillerbytte - Kongsvinger
    Inn: Martin Linnes
    Ut: Adem Güven
    84'
    Unggutten Linnes får sjansen mot slutten.
    85'
    Lekkert offensivt av KIL, og Holmen hælsparker til Torp. Han skyter over.
    86'
    Huseklepp rundlurer Joseph, men har ingen lagkamerater i boksen når han slår inn.
    88'
    Inn: Bjarte Haugsdal
    Ut: Petter Vaagan Moen
    89'
    KIL får frispark på midten.
    89'
    frejd slår langt, men klarer heller ikke denne gangen å treffe en lagkamerat.
    90'
    Kongsvinger bommer på straffe!
    90'
    Opdal tar straffen. Ingenting stemmer for KIL i dag.
    90'
    David Nilsen er forbannet etter en takling. Med rette, Håkonsen er heldig som ikke får kortet der.
    90'+2
    Brann prøver seg på sitt fjerde på tampen.
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    Kampen er over, med det som ble en helt fortjent Brann-seier. Første omgang var jevnspilt, men i den andre hadde bortelaget full kontroll og får en viktig luke ned til lagene i nedrykksstriden. Ingenting stemte for KIL, som nå er en av de tre lagene som trolig må belage seg på å kjempe for å overleve.