2-0
Fillo82' (Str.)
3-0
3-1

Velkommen til kampen mellom Viking og Odd fra Stavanger. Det er svær glissent på tribunene foreløpig. Blir spennende å se om Stavanger-folket har byttet Viking med sandvolleyball i dag. Ryktene sier for øvrig at suksessduoen Skarlund/Spinnangr skal presenteres på grasmatten i pausen
    Det er verdt merke seg at Åge Hareide har vraket Alexander Ødegaard til fordel for Vidar Nisja fra start. Martin Fillo er også tilbake i Vikings startoppstilling etter å ha vært skadd siden før seriestart.
    Jone Samuelsen gleder seg til sitt gjensyn med Viking stadion etter overgangen i vinter. Midtbaneterrieren, som har holdt Odd-legenden Tommy Svindal Larsen ute av laget, forventer seg et Viking som vil gå ut med høyt press.
    - De vil nok forsøke å styre kampen - som hjemmelag flest. Vi har våre metoder og har vært gode borte denne sesongen, sa Samuelsen til Rogalands Avis før helgen.
    Erik Nevland er nå også tilbake i Viking, men han inntar en plass på tribunen ut juli - ettersom overgangsvinduet fortsatt er stengt. Forventningene er likevel enorme til den tidligere Fulham-, Groningen-, IFK Göteborg- og Manchester United-spissen. Han kan sannsynligvis forvente seg en meget varm velkomst under dagens match.
    Nærmer seg kampstart på Viking stadion. Balljentene står klare. For øvrig ny speaker for anledningen. Komiker Steinar Lyse er borte. Sannsynligvis på ferie.
    Fortsatt svært glissent på tribunene. Det går mot bunnrekord. Laveste tilskuertall i historien på Viking stadion er like over 10.000.
    Lagene entrer banen og er straks klare til kamp.
    Brede Hangeland er også på plass på Viking stadion i dag. Hangeland mottar også innsatspokalen til Rogaland Fotballkrets for 2009/2010.
    Jone Samuelsen mottar blomster av sportsdirektør Egil Østenstad til stående applaus fra stadion.
    Da er vi i gang på Viking stadion. Litt smådrypping i luften og relativt sterk vind. Viking spiller mot den i 1. omgang. Hjemmelaget med avspark.
    1'
    Odd legger seg meget dypt innledningsvis. Virker som om de vil prøve å skape bakrom. Samtidig som de nekter Viking-spissene rom.
    2'
    Dobbelsjanse til Viking. Først skudd fra Bjarnason som blir blokkert av Rambekk. Fillo prøver seg på returen, men også hans skudd blir blokkert.
    4'
    Viking får kampens første corner. Laget trykker på innledningsvis. Som forventet, corneren renner ut i ingenting.
    5'
    Danielsen har åpnet friskt som høyre ving, men sliter foreløpig med å komme til innlegg.
    8'
    Skudd fra Fillo. Helt ufarlig. Fem meter over mål.
    9'
    Odd med sitt første angrep i kampen. Kovacs knuser Steenslid i luften og legger igjen til skudd fra Simen Brenne. Det blir blokkert.
    10'
    Hareide kjefter på sine spillere fra sidelinjen. Han vil ha mer bredde.
    11'
    Samuelsen lager frispark til Viking i en farlig posisjon skrått utenfor 16-meteren.
    12'
    Sigurdsson tatr med seg ballen og tester skuddfoten, men helt ufarlig. Skuddet går over og til siden for Arni Gautur Arason i Odd-målet.
    14'
    Overhodet ingenting som skjer på Viking stadion akkurat nå. Masse balltrilling fra Viking.
    19'
    Frispark till Odd i god innleggsposisjon ute på kanten.
    20'
    Bentley slår innover, men ballen klareres til kast av Bjarnason.
    20'
    Mye feilpasninger og slurv. Dette er feriefotball på sitt verste akkurat nå.
    23'
    Raid og innlegg fra Bertelsen langs Vikings venstre kant, men innlegget er helt uten adresse.
    25'
    Fillo og Danielsen har skiftet posisjon på banen hos Viking.
    28'
    Frispark til Odd etter en tøff takling på midtbanen. Hindret Odd i en brukbar kontringsmulighet.
    28'
    Frisparket er ufarlig.
    28'
    Andre Danielsen blåses av for frispark etter å ha løpt bestekompisen Jone Samuelsen over ende.
    30'
    Farlig Odd-kontring etter slurv fra Steenslid. Skogseid ordner imidlertid opp med en siste sekund-takling.
    31'
    Ingelsten header i ryggen på en Odd-forsvarer. Nytt hjørnespark. Denne gang fra motstatt side.
    31'
    Corneren slås bak mål.
    32'
    Ingen virkelig store målsjanser så langt i Stavanger.
    32'
    Sokolowski treffer dommer Edvardtsen i skulderen med en pasning. Publikum humrer - som vanlig når noe skjer med dommeren.
    33'
    Brenne prøver seg på et brassespark umarkert i feltet, men treffer ikke spesielt bra. Det nærmeste vi har kommet en målsjanse til nå.
    34'
    lås også bak mål.... Heltamt i Stavanger i denne førsteomgangen.
    37'
    Farlig innlegg fra Bertelsen mot Ingelsten, men Hansén får headet til corner.
    39'
    Bjarnason blir liggende etter en duell i feltet, men kommer seg på beina.
    39'
    Nisja med et skudd. Ender to meter over.
    41'
    Så kjedelig i Stavanger at selv ikke Jabulanien finner på noe uventet.
    42'
    Snart pause i Stavanger. Og ingen gråter for det. Viking har hatt ballen mest, men ingen av lagene har egentlig skapt noe som helst.
    45'
    Det legges til ett minutt av omgangen.
    45'+1
    45'+1
    Spinnangr og Skarlund hylles inne på stadion for sølvet i Grand Slam-turneringen. Dagens høydepunkt så langt. Lagene går i garderoben etter en omgang blottet for sjanser.
    45'
    Da er vi i gang igjen. Ingen bytter i pausen.
    46'
    Bjarnason krangler med Edvardsen etter at Kovacs tok ham litt hardt.
    48'
    Kovacs snapper nesten en fryktelig tversover fra Sokolowski. Viking slipper med skrekken.
    49'
    Ebber ut i ingenting.
    50'
    10.599 tilskuere på Viking stadion
    51'
    Mål for Viking!
    Viking 1 - 0 Odd
    Mål: Martin Fillo
    Målgivende: Håkon Skogseid
    Tsjekkeren tar med seg ballen og klinker til fra distanse. Skuddet er hardt og utagbart for Arason. Hvilket comeback for tsjekkeren!
    53'
    Nå må Odd fram på banen og kampen kan bli mer interessant.
    54'
    Fagermo gir nye instruksjoner fra sidelinjen.
    55'
    Hansén skyter høyt over fra 23 meter.
    56'
    Samuelsen med en lompe fra distanse. Enkelt for Jarstein.
    57'
    Gult kort til Odd
    Steffen Hagen
    Hagen sperrer av Ingelsten i en kontring. Frispark til Viking på 22 meter.
    58'
    Danielsen kopierer tilløpet til Cristiano Ronaldo, men treffer like utenfor.
    59'
    Blir ingenting ut av den.
    60'
    Viking 2 - 0 Odd
    Målgivende: Birkir Bjarnason
    Bjarnason kriger til seg ballen og får gitt til Fillo. Tsjekkeren setter sin andre i nettet. Odd protesterer mot dommer Edvardsen, men til ingen nytte.
    61'
    Gislason prøver seg med et skudd. Blir blokkert.
    64'
    Mye bedre fra Viking nå, men et klassisk eksempel på hvordan mål åpner kamper.
    65'
    Odd kan ikke ligge like dypt. Da får Vikings kjappe spillere rom.
    65'
    Odd prøver å løfte seg i banen, men presisjonen er ikke god nok. Foreløpig. Det stemmer ikke helt for gjestene i dag.
    69'
    Fevang får kortet for en takling på Fillo. Edvardsen gikk tilbake å ga midtstopperen kortet etter først å ha gitt fordel. Godt vurdert av domemren.
    69'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Torgeir Børven
    Ut: Håvard Storbæk
    71'
    Stor Viking-sjanse på en overgang. Ingelsten spiller fri Danielsen. Han blir taklet i skuddøyeblikket av Fevang.
    72'
    Skudd fra Bjarnason. Over.
    74'
    Ny god Viking-mulighet, men ingen får beina på Bertelsens harde og lave innlegg.
    75'
    Inn: Tommy Svindal Larsen
    Ut: Magnus Lekven
    76'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Tommy Høiland
    Ut: Patrik Ingelsten
    76'
    Samuelsen flyttes ut som indreløper hos Odd. Svindal Larsen tar ankerrollen.
    77'
    Kampen har roet seg litt. Odd virker litt resignerte. Viking trygger bakover nå.
    80'
    Fevang drar ned Høiland på vei ut av feltet. Høiland tror ikke selv han får straffe og spretter opp og løper etter ballen, men dommeren gir spissen altså straffe.
    81'
    Viking scorer på straffe!
    Viking 3 - 0 Odd
    Fillo er iskald. Setter inn sitt tredje mål for kvelden.
    82'
    Jone Samuelsen
    Får kortet for en takling inne på Odds halvdel.
    83'
    Brenne får kortet for protester i etterkant av frisparket.
    83'
    Martin Fillo kårets til dagens Viking av en lokal jury. Ingen atombombe.
    84'
    Kovacs med et skudd utenfor. Grei sjanse. Kanskje gjestenes beste mulighet i hele kampen. Det sier litt...
    85'
    Viking har framstått som bunnsolide defensivt i dag. Men det har vært en enkel jobb. Odd har virket uinteresserte.
    86'
    Inn: Valon Berisha
    Ut: Tomasz Sokolowski
    87'
    Mål for Odd!
    Viking 3 - 1 Odd
    Mål: Steffen Hagen
    Målgivende: Peter Kovacs
    Bentley kommer seg rundt og slår inn i feltet. Kovacs får ikke headet mot mål, men stusser heller bak i feltet. Der står Hagen og klinker inn reduseringen.
    88'
    Det legges til tre minutter her i Stavanger.
    90'+1
    Publikum reiser seg og applauderer for Viking.
    90'+3
    90'+3
    Kampen er over. Viking tar med seg tre fullt fortjente poeng. Etter et eneste stort gjesp i 1. omgang våknet kampen til livet i den andre. Martin Fillo kan utvilsomt kalles dagens mann med sitt hattrick i skadecomebacket.