0-4
76'
Ujah90'+2
1-4

Historisk sett er det jevnt når Lillestrøm møter Vålerenga på Åråsen. Samtidig hører det til sjeldenhetene at det ender uavgjort.Forrige gang var i 2003, da kampen endte 0-0.
    Vålerenga har for øvrig vunnet de tre siste kampene på Åråsen. Det har skjedd kun en gang tidligere i historien at et av lagene har tatt fire seire på rad. Det gjorde LSK fra 1996 til 2000. Totalt uansett arena, står det 21-18-19 i LSKs favør.
    Det begynner å bli folksomt på tribunene. Forhåndssalget passerte i ettermiddag 10.000. Det kan bli tilnærmet fullt hus i det flotte sommerværet (11.500). Alt er lagt til rette for en fantastisk fotballkveld på Åråsen.
    Noen Vålerenga-supportere har smuglet med seg bengalske lys inn på stadion. Nå venter det bøter til både arrangøren LSK og VIF.
    Lagene er på vei ut på banen. Drøyt 10.700 solgte billetter et kvarter før kampstart. Og naturlig nok kjempestemning i begge leirer.
    Vålerenga sparker i gang dette oppgjøret.
    1'
    Moa får muligheten umiddelbart, men Steinar Pedersen løper ham opp og klarerer til corner.
    2'
    Heades ut til Fellah igjen. Hans andre innleggsforsøk klareres.
    2'
    Nosa tester skuddfoten fr distanse, treffer ikke skikkelig. Utspill fra keeper Hirschfeld.
    3'
    Doffen feller Bergmann Sigurðarson. LSK flytter opp folk.
    5'
    Essediris frispark slås i feltet. Nosa vinner andreballen og klinker til på volley. Treffer godt, men ikke mellom stengene.
    5'
    Essediri går på et fint løp langs høyrekanten, men pasningen fra Mouelhi er for upresis.
    8'
    Mouelhi prøver å finne Bergmann Sigurðarson inne i feltet, men Muri vinner hodeduellen.
    9'
    Fin opprulling av LSK. Essediri kommer seg fri på høyre kant og slår lavt inn foran mål. Keeper Hirschfeld er pent nede og avverger foran Bergmann Sigurðarson.
    11'
    Nosa tar med seg ballen mot 16-meteren og fyrer i vei et skudd. Ballen triller inn til Hirschfeld.
    11'
    Småfarlig innlegg fra LSKs venstre kant ved Sundgot. Strandberg er passiv inne i feltet i duell med Bergmann Sigurðarson, men LSK-spilleren får ikke avsluttet på mål.
    13'
    Fellah drar seg innover i banen og brenner avgårde et skudd. Logi Magnusson må strekke seg så lang han er og avverger til corner. God mulighet for gjestene.
    14'
    Ufarlig.
    14'
    En forferdelig pasning av Mouelhi sender Moa igjennom mot LSK-stopperne. Pedersen avverger. Ny corner.
    15'
    Godt slått, Magnusson prøver å bokse unna, men treffer ikke skikkelig. Ender med skudd fra distanse fra Doffen. Ufarlig.
    15'
    Pent spill av LSK. Knudtzon finner Sundgot inne i feltet. Tankerspissen legger igjen til Bergmann Sigurðarson. Skuddet fra islendingen går via Strandberg til corner.
    18'
    Stor sjanse! Corneren slås presist på hodet til Sundgot. Headingen slås til ny corner.
    18'
    Slås mot første stoloe denne gang. Strandberg header unna.
    18'
    Nosa prøver å slå inn, vinner en ny corner.
    19'
    Strandberg header unna.
    19'
    Essediri slår inn igjen, men rett i klypene til Hirschfeld.
    19'
    Bergmann Sigurðarson drar seg innover med et par lekne finter. Han avslutter fra 20 meter. Høyt over.
    22'
    Singh lever litt farlig etter en tøff takling på Søgård inne på LSKs halvdel. Slipper med advarsel denne gang.
    23'
    Berre får også tilsnakk etter en duell med Søgård. Hjemmefansen mener dommer Moen bør vifte med kortstokken snart.
    24'
    Kippe får ballen inne i feltet til Vålerenga med ryggen mot mål og klarer, naturlig nok, ikke å vende om. Vålerenga klarerer.
    25'
    Stor sjanse for LSK! Essediris innlegg er presist og Sundgot header knallhardt i tverrliggeren. Knudtzon kommer på returen. Skuddet hans blokkeres til corner.
    25'
    Vålerenga klarerer og prøver seg med en kontring som skusles bort av Shelton.
    26'
    Igjen godt slått. Søgård kommer på ballen, men får bare stusset den bakover i feltet.
    30'
    Essediri tester skuddfoten. Vinner en corner.
    31'
    Pedersen kommer på corneren denne gang, men også han får bare stusset bakover.
    31'
    Gult kort til Vålerenga
    Tøff takling på Nosa inne på Vålerengas halvdel. Shelton må stå over neste kamp.
    31'
    Frisparket fra Essediri er svakt denne gang. Vålerenga header unna.
    32'
    Vålerenga sliter med å håndtere Nosa. Denne gang er det Fellah som pådrar seg frispark i duell med nigerianeren.
    33'
    Bojan Zajic gjør seg klar til å komme inn for gjestene. Det spørs om Martin Andresen ikke er helt fornøyd med åpningsminuttene til Luton Shelton.
    35'
    Hirschfeld er ute og bokser unna.
    35'
    Mouelhi skyter fra distanse. Langt over.
    36'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Bojan Zajic
    Ut: Mohammed Fellah
    Taktisk grep fra Martin Andresen. Ting har ikke fungert offensivt og Fellah blir ofret.
    36'
    Moa prøver å avslutte fra 18-20 meter, men Søgård kaster seg ned og blokkerer.
    38'
    Singh og Hæstad prøver å kombinere seg inn i LSKs 16-meter, men Doffen er for upresis.
    38'
    Gult kort til Lillestrøm
    Bjorn Sigurdarson
    Litt unødvendig takling. Kommer for sent inn i Strandberg på midtbanen.
    39'
    Frisparket slås mot LSKs felt, men hjemmelaget har god kontroll.
    39'
    Singh setter fart mot mål og avslutter fra langt hold. Han skal ha for forsøket, men skuddet blåser en liten meter utenfor.
    42'
    Lillestrøm tar et raskt innkast og Muri gir til corner.
    43'
    Pedersen vinner duellen i feltet og ballen stryker krysstanga. Nære igjen for hjemmelaget.
    43'
    Åråsen roper på straffespark da Sundgot legges i bakken av Muri, men dommer Moen avviser kontant. Sungot reiser seg og rister på hodet. Hadde vært en billig straffe om Moen hadde pekt på straffemerket.
    45'
    Eriksen står og venter på ballen på bakre stolpe inne i feltet. Han brenner avgårde et skudd som ender på stadiontaket.
    45'+2
    45'+2
    Lagene går i garderoben etter en målløs omgang. Det har likevel vært en fartsfylt omgang med flere fine sjanser, spesielt for Lillestrøm. Hjemmelaget har vært bedre enn gjestene og burde nok ledet til pause.
    45'
    Så er vi i gang igjen. LSK med avspark.
    46'
    Rolig start på omgangen.
    48'
    Frispark til Lillestrøm inne på Vålerengas halvdel. Flytter opp folk.
    49'
    Frisparket fra Essediri går helt inn til keeper Hirschfeld.
    49'
    Edwin viser seg fram, blir spilt fri av Søgård og får avsluttet, men treffer dårlig. Utspill fra Hirschfeld.
    50'
    Shelton drar seg forbi et par mann før han faller utenfor 16-meterstreken. Vil ha frispark, men dommer Moen vinker ham opp.
    51'
    Nosa får muligheten for LSK. Bergmann Sigurðarson kriger inne i feltet og ballen faller perfekt til for Nosa, men han sparker i bakken og skuddet triller inn til keeper Hirschfeld.
    52'
    Mouelhi prøver å spille til Bergmann Sigurðarson, men treffer bak islendingen og Vålerenga får klarert.
    53'
    Frispark til Shelton og Vålerenga i farlig innleggsposisjon. Nosa er synderen.
    53'
    Frisparket fra Bojan er godt slått, men Lillestrøm-spillerne har kontroll på innløpene til VIF-spillerne og Logi Magnusson fanger ballen greit.
    54'
    Nosa viser fram sitt herlige driv og prøver å tre ballen gjennom mot Bergmann Sigurðarson, men Vålerenga får stoppet forsøket.
    55'
    Singh går over halve banen før han avslutter utenfor. Fint driv, men litt vel optimistisk å avslutte selv der.
    57'
    Mål for Vålerenga!
    Lillestrøm 0 - 1 Vålerenga
    Mål: Mohammed Abdellaoue
    Målgivende: Morten Berre
    Lillestrøm roter det til for seg selv og Moa er sikker som banken inne i boksen. Berre tar med seg ballen og ser ut til å miste den, men passiviteten til Pedersen gjør at han vinner den tilbake. Bojan tar over og tar et par skuddfinter før ballen går til Eriksen. Han klarerer i Berre og ballen spretter til en umarkert Moa på 11 meter.
    57'
    TV-bildene viser samtidig at målet burde vært avblåst for offside.
    59'
    LSK stormer i angrep umiddelbart, men innlegget fra høyre går forbi alle.
    59'
    Lillestrøm 0 - 2 Vålerenga
    Hvilken dramatikk! Dos Santos slår inn fra venstre og ballen heades i stolpen. Returen havner i beina til Muri. Han sleiver ballen til Shelton som ekspederer den i nettet bak Logi Magnusson.
    60'
    Lillestrøm 0 - 3 Vålerenga
    Målgivende: Bojan Zajic
    Vålerenga's on fire! Vålerenga vinner ballen rett etter avspark og Moa spilles nydelig igjennom. Alene med Logi Magnusson setter han den sikkert i nettet.
    61'
    Frispark til Vålerenga i farlig posisjon utenfor LSKs 16-meter.
    63'
    Demonstrerer ved å gå foran frisparket før det skal tas.
    63'
    Frisparket fra Bojan har fin retning, men er ikke spesielt hardt. Logi Magnusson redder enkelt.
    64'
    Frispark til LSK og Edwin i farlig posisjon utenfor Engas 16-meter.
    67'
    Essediri prøver å skyte denne gang. Over og til side for mål.
    67'
    Muri brenner til fra 20 meter, men skuddet blir blokkert. Vålerenga biter seg fast og Singh får muligheten inne i feltet. Han vender om og skyter. Over.
    69'
    Edwin er på skuddhold, men får ikke skutt. Prøver å tre ballen til Mouelhi i stedet, men dos Santos snapper pasningen.
    70'
    Edwin drar seg inn og skyter, men rett i blokka.
    71'
    Nosa på skuddhold denne gang, men igjen får Vålerenga blokkert.
    71'
    Inn: Bengt Saeternes
    Ut: Mohammed Abdellaoue
    71'
    Bergmann Sigurðarson går tøft inn i ryggen til Doffen og pådrar seg frispark.
    73'
    Frisparket lempes mot Sæternes, men han blir avblåst i duellen med LSKs forsvar.
    73'
    Vålerenga kommer igjen. Shelton har virkelig våknet til livet. Gir til Sæternes, men skuddet hans blir blokkert. Berre får skuddmulighet, men skyter via et LSK-bein til corner.
    74'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Anthony Ujah
    Ut: Arild Sundgot
    74'
    Godt slått, og Vålerenga får avsluttet mot mål, men enkelt for Logi Magnusson.
    74'
    Lillestrøm 0 - 4 Vålerenga
    Målgivende: Harmeet Singh
    Lekende lett og vakkert! Sæternes slår til Singh som kommer på løp gjennom midtbanen. Unggutten trer nydelig igjennom til Shelton. Alene med keeper løfter han elegant over Logi Magnusson før han plasserer ballen i garnet til 4-0!
    76'
    Berre klarerer til ny corner. Denne gang fra motsatt side.
    78'
    Ender med skudd fra Nosa. Ny corner.
    78'
    Stor sjanse for hjemmelaget. Hirschfeld bommer på utrusningen og Kippe rager høyest, men han klarer ikke å få ballen mot mål og Hirschfeld slipper med skrekken.
    79'
    Mange av hjemmetilhengerne forlater naturlig nok stadion nå. De blå hordene holder ut og synger som aldri før.
    82'
    Berre blir tatt av Mouelhi, men blir vinket på beina igjen. Burde nok hatt frispark der.
    84'
    Frispark til Lillestrøm i fin posisjon. Ujah ble felt.
    85'
    Frisparket fra Nosa blåses på tribunen.
    85'
    Nosa setter opp Ujah, men han blir avblåst for offside.
    86'
    Bergmann Sigurðarson får en mulighet, men bruker for lang tid på vei inn i Vålerengas 16-meter og sjansen ebber ut i intet.
    87'
    Vålerenga-fansen herjer virkelig på tribunen nå. Høres nesten ut som det er de blå som har hjemmekamp.
    88'
    Dagens redning av Logi Magnusson! Singh vender om og smeller i vei et skudd. Ballen får en merkelig skru og har retning mot vinkelen, men den islandske keeperen får slått til corner.
    89'
    Redning på streken! Corneren ender på hodet til dos Santos, han header nydelig mot mål og forbi Logi Magnusson, men på streken står Essediri og klarerer.
    89'
    Edwin avslutter på mål, men Hirschfeld redder.
    90'
    Det legges til to minutter.
    90'+1
    Leigh kommer seg forbi Eriksen og slår inn i feltet, LSK klarerer.
    90'+2
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 4 Vålerenga
    Mål: Anthony Ujah
    Målgivende: Bjorn Sigurdarson
    Vålerenga står merkelig høyt i banen og Bergmann Sigurðarson spiller fri Ujah. Alene med Hirscfeld er spissen iskald og setter inn trøstemålet.
    90'+2
    90'+3
    Dommer Moen blåser av og Vålerenga tar tre velfortjente poeng. Det var en kamp som endret totalt kampbilde etter pausen. LSK var det førende laget før hvilen og burde nok gått i garderoben med ledelse. I andre omgang ble de gule møtt av et heltent Vålerenga-lag som vant kampen med tre mål på fire magiske minutter i andre omgang.