1 770

0'
    Høgh kaster langt inn fra høyre. Ballen havner hos Wangberg som banker ballen like utenfor fra 6 meters hold!
    2'
    Enorm sjanse til Bakenga og Stabæk etter at Gabrielsen roter det til i eget felt. Midtstopperen klarerer rett i en motspiller. Bakenga kommer inn og avslutter omtrent 7 meter fra mål, men ballen går via en motspiller og ut til corner!
    10'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Stabæk
    Mål: Akor Adams
    Målgivende: Ylldren Ibrahimaj
    12'
    Straffe til Stabæk
    17'
    Gult kort til Lillestrøm
    Mads Hedenstad
    17'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Espen Bjørnsen Garnås
    Ut: Vetle Skjaervik
    20'
    Stabæk scorer på straffe!
    Lillestrøm 1 - 1 Stabæk
    Mål: Mushaga Bakenga
    20'
    Gult kort til Stabæk
    Andreas Skovgaard
    28'
    Stabæk med en meget god overgang og stor sjanse for Høgh! Bakenga spilles opp, er sterk da han vender rundt og slår gjennom til Geelmuyden. Sistnevnte venter til en perfekt timing og slår en stikker til Høgh som igjen runder keeper, men rekker så ikke frem på ball før han plasserer den i nettveggen!
    38'
    45'+3
    45'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Kaloyan Kalinov Kostadinov
    Ut: Mushaga Bakenga
    45'
    Garnås fyrer av fra omtrent 30 meter. Får enormt treff på halv volley der. Kjenner ballen brette seg rundt foten helt herfra. Sniker seg like utenfor stolpen!
    50'
    Inn: Tobias Svendsen
    Ut: Ylldren Ibrahimaj
    66'
    Inn: Henrik Skogvold
    Ut: Kristoffer Tønnessen
    78'
    VAR er inne og ser på en mulig hands. Det er en pasning fra Edh som treffer armen til Andresen like på innsiden av 16-meteren. Amland går bort for å se situasjonen på skjerm, og etter en titt der peker dommeren på straffemerket!
    82'
    Straffe til Lillestrøm
    84'
    Lillestrøm scorer på straffe!
    Lillestrøm 2 - 1 Stabæk
    Målgivende: Eskil Edh
    85'
    Lillestrøm kommer på en overgang. Skogvold spilles opp i feltet, men ballen sklir av foten og utenfor. Det er faktisk en god sjanse det!