2-3
2 094
1 076

0'
    Stor sjanse for gjestene. Det er plutselig Hildal som spilles gjennom til venstre, og han har plutselig mye tid og rom. Lysgård kommer ut og er på halvdistanse, men da er han heldig da Lysekloster-spilleren blir litt nølende, får en dårlig touch og avslutter rett i keeperen. En stor, stor sjanse for vertene.
    2'
    Stor sjanse for gjestene. Svindland hopper over ball og går på løp inn i feltet. Der møter han en perfekt stikker, legger ballen til rette og feier til fra ti meters hold. Like over. Hadde god tid der, og burde klare å sette den avslutningen på mål. Sjansen er riktig så stor.
    17'
    KFUM scorer på straffe!
    Lysekloster 0 - 1 KFUM
    Mål: Robin Rasch
    30'
    Straffe til KFUM
    30'
    En enorm sjanse for Haltvik og KFUM! Hoseth får ballen til høyre, og spiller videre inn til Svindland. Han velger å ikke gå på skuddet denne gangen, men trer i stedet en nydelig stikker inn til Haltvik i feltet. Vingen drar seg innover i feltet, kjører en skuddfinte og er plutselig omtrent alene foran mål. Da tenker han nok at han skal blåse den opp i Melnicenkos venstre kryss, men selv om tanken er god, suser avslutningen mange meter over mål. En enorm sjanse til å gjøre 0-2!
    36'
    Gult kort til KFUM
    Remi Andre Svindland
    44'
    45'+1
    45'
    Nok en fin sjanse for gjestene, da de igjen vinner ballen høyt i banen. Svindland slår gjennom Haltvik, som kommer alene med Melnicenko. Det blir imidlertid litt skrått hold, og Lysekloster-keeperen kommer ut og gjør en strålende beinparade.
    50'
    Spillerbytte - Lysekloster
    Inn: Jacob Kvarven
    Ut: Sander Marthinussen
    58'
    Inn: Jacob Bolsø
    Ut: David Campher
    58'
    Inn: Yannis Maxitas Moula
    Ut: Thorstein Horneland Hildal
    58'
    Spillerbytte - KFUM
    Inn: Amin Nouri
    Ut: Håkon Hoseth
    62'
    Inn: Simen Hestnes
    Ut: Moussa Njie
    62'
    For en redning av Melnicenko! KFUM trer seg opp, og Hickson får ballen til venstre i feltet. Han banker til fra 14 meters hold, men Melnicenko er leken som katt og slår til corner. Fantastisk redning!
    69'
    Mål for Lysekloster!
    Lysekloster 1 - 1 KFUM
    Mål: Jacob Bolsø
    Målgivende: Alexander Dang
    70'
    Inn: Ole Marius Habestad
    Ut: Lars Kilen
    71'
    Inn: Dirirsa Gamachis
    Ut: Henrik Andersen
    72'
    Inn: Johannes Andres Nunez Godoy
    Ut: Mame Mor Ndiaye
    82'
    Inn: Petter Nosa Dahl
    Ut: Teodor Berg Haltvik
    83'
    Lysekloster 2 - 1 KFUM
    Mål: Ole Marius Habestad
    Målgivende: Jacob Bolsø
    86'
    Inn: Niclas Schjøth Semmen
    Ut: Akinshola Akinyemi
    89'
    Mål for KFUM!
    Lysekloster 2 - 2 KFUM
    Mål: Petter Nosa Dahl
    Målgivende: Sverre Sandal
    90'+3
    90'+6
    1. ekstraomgang
    90'
    Gult kort til Lysekloster
    Jacob Kvarven
    92'
    Inn: Adam Saldaña
    Ut: Johannes Andres Nunez Godoy
    93'
    Lysekloster er så nær, så nær 3-2! De varter opp med et fantastisk angrep, der Bolsø slår inn mot bakre stolpe. Ballen stusses ned til Moula, som legger ballen ut igjen til Gamachis. Han er helt fri i feltet og forsøker å curle ballen i lengste, men treffer litt for langt under ballen og den smeller i tverrliggeren og ned like foran streken! For en mulighet!
    101'
    Stor sjanse for gjestene! Semmen får en ball over forsvaret og er plutselig alene med keeper. Forsøker å lobbe ballen over Melnicenko, men keeperen får akkurat en hånd på ballen og gitt til corner!
    105'
    105'+2
    2. ekstraomgang
    105'
    Inn: Peter Saunes Hasund
    Ut: Ole Marius Habestad
    105'
    Nok en ellevill redning av Melnicenko! Rasch får dempe ballen og avslutte på halvspretten fra åtte meters hold, men Lysekloster-keeperen varter opp med en suveren reaksjonsredning!