Dahl90'+3
2-3
2 094
1 076

Hjertelig velkommen til denne direkteoppdateringen av Lysekloster - KFUM Oslo. Dette er den fjerde runden i Norgesmesterskapet 2024.
    Lysekloster er ny på nivå tre, og laget fikk en tung start med tap i de to første kampene. Etter det har det imidlertid sett mye bedre ut, og i helgen ble det hele 5-0 mot Kvik Halden. Dermed ligger Ruben Hetleviks mannskap på en trygg plass midt på tabellen. I cupen er dette første gang denne sesongen laget har gleden av å spille hjemme, men borte har Fana, Stord og Kjelsås måtte bite i sine respektive typer kunstig og naturlig gress. Dermed er det duket for et fint oppgjør på Lysekloster Family Arena i kveld.
    Også KFUM er på et nytt nivå denne sesongen, men på det øverste nivået, har laget virkelig bitt godt fra seg. En plass midt på tabellen, er godt over der de fleste fotballeksperter i landet plasserte laget før sesongen. Nå er det riktig nok lenge igjen av sesongen, men poengfangsten har vært fin. I serien har de siste tre kampene endt med seier borte mot Sarpsborg 08 og Haugesund, mens det ble 0-0 i hjemmekampen mot Brann. I cupen har Årvoll, Frigg og Sogndal blitt ekspedert ut i tur og orden. I kampen mot Sogndal måtte laget riktig nok spille 120 minutter, før avansementet ble sikret etter straffesparkkonkurranse.
    Lysekloster ligger i Bjørnafjorden kommune, men som vanlig med fotball som spilles i nærheten av Bergen, er været upåklagelig for fotball. I kveld er det overskyet og rundt 10-12 grader. Hva mer kan man be om?
    Daniel Higraff er dagens hoveddommer. Han dømmer til vanlig i Eliteserien, så denne kampen burde være i gode hender.
    Lysekloster gjør et par endringer fra laget som slo Kvik Halden i helgen. Jonas Eide Vågen er ute med skade, og inn for han kommer Joachim Edvardsen. Fremover i banen er David Campher inne for Jacob Steinsland Kvarven.
    Også KFUM gjør noen endringer fra laget som slo Haugesund i helgen. I mål er Idar Lysgård inne for Emil Ødegaard. På midten er David Hickson og Sverre Sandal inne for Simen Hestnes og Amin Nouri. Fronttrioen er helt ny, der Moussa Njie, Teodor Berg Haltvik og Mame Mor Ndiaye er inne for Petter Nosakhare Dahl, Remi-André Svindland og Johannes Hummelvoll-Nunez.
    Ikke nødvendigvis sikkert at dette skal bli noen spesielt målrik kamp. KFUM skal på papiret være et mye bedre lag, og har en tydelig kontrollerende spillestil. Det har i Eliteserien resultert i et snitt på 1,83 mål på de seks første kampene. I tillegg blir kampen spilt på en tørr kunstgressbane, så det blir interessant å se hvordan Oslo-laget takler det.
    En sen endring på laget til KFUM. Momodou Lion Njie måtte gi seg med en skade på oppvarmingen. Inn for han kommer Remi-André Svindland. Så får vi se hvordan de setter opp laget etter hvert her!
    0'
    Vi er i gang på Lysekloster Family Arena.
    0'
    Sverre Sandal ha rlagt seg i midten av treeren bak for KFUM.
    0'
    Ikke uventet er det gjestene som har tatt tak i kampen. Triller ball på midten. Første angrep kulminerer i at Aleesami slår gjennom mot Njie, men ballen er litt upresis og det ender med utspill fra Melnicenko.
    1'
    Stor sjanse for gjestene. Det er plutselig Hildal som spilles gjennom til venstre, og han har plutselig mye tid og rom. Lysgård kommer ut og er på halvdistanse, men da er han heldig da Lysekloster-spilleren blir litt nølende, får en dårlig touch og avslutter rett i keeperen. En stor, stor sjanse for vertene.
    2'
    Rasch ligger i dypet på midten, men slår en lang ball mot Hoseth. Den blir ikke lang nok, men Lysekloster får ikke klarert. Da får Haltvik gått til dødlinjen og slår ut, men det blir blokkert før det blir farlig. Akkurat litt for upresist til at gjestene får spilt seg til en stor sjanse.
    4'
    Så er det Haltvik som får ballen på kanten av sekstenmeteren. Han får lagt til rette og avslutter mot lengste, men sklir i det han skyter, og da blir det en enkel redning for Melnicenko.
    6'
    Kilen finner Dang til venstre. Spissen klarer nesten å tråkle seg forbi Aleesami, men det ender til slutt med et frispark til gjestene.
    6'
    Tatt kort, tilbake til egen keeper.
    7'
    Svindland finner Hoseth på overlappen, men igjen blir det en upresis avlevering.
    7'
    Den omskolerte midtstopper Sandal får smake på kreftene til Dang. Frispark til vertene, ti meter inne på gjestenes halvdel.
    8'
    Aleesami stanger ballen inn mot egen keeper. Den går imidlertid over linjen. Corner.
    8'
    Stanges unna fra første stolpe og blir så klarert.
    9'
    Ingen tvil om at vertene har bitt godt fra seg i starten av dette oppgjøret.
    9'
    Lysekloster klarer ikke å klarere etter et ikke altfor godt KFUM-angrep, og ballen ender hos Svindland på 22-23 meter. Han lar seg ikke be to ganger, men avslutningen går godt utenfor.
    11'
    På midten. Tatt kort.
    12'
    Gjestene triller igjen ball høyt i banen, men Hickson klarer ikke å finne noen medspillere da han slår ballen innover i feltet.
    13'
    KFUM får litt rom høyt i banen, men Rasch blir litt for hard på labben da han skal slå gjennom Hoseth på kanten. Utspill.
    14'
    Liten periode med ballinnehav for vertene. Wawrzynkiewicz slår diagonalt, men Campher får ikke frisparket han var ute etter i duell med Akinyemi.
    15'
    Stor sjanse for gjestene. Svindland hopper over ball og går på løp inn i feltet. Der møter han en perfekt stikker, legger ballen til rette og feier til fra ti meters hold. Like over. Hadde god tid der, og burde klare å sette den avslutningen på mål. Sjansen er riktig så stor.
    17'
    Dang får ballen i bakrom, og igjen er Lysgård på halvdistanse. Ballen stopper imidlertid litt i banen, og Dang klarer ikke å få kontroll på ballen. Igjen slipper KFUM-keeperen unna med skrekken.
    17'
    Akinyemi får god tid til å slå inne fra høyre, men innlegget går over alt og alle. Vinner et innkast, og etter litt om og men får Rasch tuppet ballen mot mål fra kloss hold, og vinner en corner.
    18'
    Stanges unna fra første stolpe.
    18'
    Litt bedre periode fra gjestene nå. Igjen kommer en avslutning fra distanse, men igjen er det et dårlig forsøk.
    20'
    Langt mellom de lange periodene Lysekloster får holde ballen i laget nå. Kan bli slitsomt om kampen fortsetter i denne tralten nå.
    22'
    Så kommer vertene på en overgang, men Kilen klarer ikke å chippe gjennom Dang. Igjen er Sandal godt med.
    22'
    Så setter Svindland Melnicenko på en liten prøve. Fyrer til fra 20 meter, og det er bra trykk i skuddet. Melnicenko må gi en retur, men et Lysekloster-bein får klarert.
    23'
    Gjestene forsøker å sette litt mer tempo i spillet nå. Dette angrepet ender imidlertid med at Sandal lager frispark utenfor vertenes sekstenmeter.
    24'
    Tatt kort.
    24'
    Igjen fine, kjappe kombinasjoner midt på Lyseklosters halvdel. Men igjen ender det med frispark til vertene.
    25'
    Tatt kort.
    25'
    KFUM vinner tilbake ballen høyt i banen. Der blir det igjen kjappe kombinasjoner, og Rasch går i bakken i feltet. Ser ut som en veldig diskutabel situasjon, men dommer Higraff vinker spillet videre. Ender med et innlegg, som er veldig nære å treffe to blåkledde spillere, men Lysekloster får etter hvert klarert.
    27'
    Nok en avslutning fra distanse, men denne har Melnicenko ingen problemer med.
    27'
    Haltvik blir liggende noen sekunder etter en tøff duell. Ender med frispark til vertene på midten.
    27'
    Slått ot kanten av sekstenmeteren, men den varianten har KFUM ingen problemer med å avklare.
    27'
    Svindland finner Rasch, som vinner en ny corner.
    29'
    Blir igjen farlig. Ballen stusses fra første stolpe, og på bakre stolpe er Akinyemi svært nære å få satt ballen i mål. Blir imidlertid taklet i avslutningsøyeblikket, og må nøye seg med corner.
    29'
    Hjørnespark til KFUM
    30'
    KFUM scorer på straffe!
    Lysekloster 0 - 1 KFUM
    Mål: Robin Rasch
    Melnicenko går til høyre, mens Rasch banker ballen til venstre. Sikker straffe, og da er gjestene i oppskriftsmessig ledelse.
    30'
    Det dømmes straffe da Alexander Dang handser i feltet på corneren.
    30'
    Sandal slår en flott ball opp til Hoseth. Han får slått inn på forsøk nummer to, men der er Melnicenko fint ute og bokser ballen unna.
    32'
    Aleesami slår et godt innlegg mot Hoseth, men det blir bare nesten.
    33'
    Nå har gjestene fullstendig kontroll på kampen. Vertene må opp mange hakk her.
    33'
    Svindland spilles opp i mellomrommet. Han vender opp og avslutter med sitt femte skudd for dagen, men også dette forsøket ender i klypene til Melnicenko.
    34'
    Offside for Lysekloster
    34'
    Tatt kort.
    35'
    Hildal forsøker å tråkle seg løs på venstrekanten, men igjen blir vertenes forsøk stoppet i den spede begynnelse.
    36'
    En enorm sjanse for Haltvik og KFUM! Hoseth får ballen til høyre, og spiller videre inn til Svindland. Han velger å ikke gå på skuddet denne gangen, men trer i stedet en nydelig stikker inn til Haltvik i feltet. Vingen drar seg innover i feltet, kjører en skuddfinte og er plutselig omtrent alene foran mål. Da tenker han nok at han skal blåse den opp i Melnicenkos venstre kryss, men selv om tanken er god, suser avslutningen mange meter over mål. En enorm sjanse til å gjøre 0-2!
    36'
    Vertene vinner et innkast høyt i banen.
    38'
    Innkastet ender med corner.
    38'
    Så ligger Akinyemi nede med smerter. Det er det siste KFUM trenger, da de allerede har mistet én midtstopper i dag.
    39'
    Lysgård bokser ballen unna.
    39'
    Akinyemi er for øvrig på beina igjen.
    39'
    Johannes Moesgaard er ute og pisker spillerne sine fremover i press. Får umiddelbar respons.
    40'
    Lysekloster har klart å flytte laget høyere i banen de siste minuttene. Men fortsatt er det langt mellom sjansene fra de hvitkledde.
    41'
    Andersen slår opp mot Campher, men Lysgård er offensiv og får betalt for det.
    42'
    Nok en fin sjanse for gjestene. Hoseth og Rasch kombinerer til høyre, og sistnevnte slår et godt innlegg. I feltet stiger Ndiaye i været, men får ikke skikkelig kontakt med ballen og avslutningen går noen meter utenfor.
    43'
    Gult kort til KFUM
    Remi Andre Svindland
    Stopper en overgang.
    44'
    Tatt kort.
    44'
    45'+1
    Da er det pause på Lysekloster Family Arena, der gjestene fullt fortjent leder 1-0. Lysekloster var fullt på høyde de første ti minuttene, og de skapte en stor sjanse omtrent før publikum hadde funnet plassene sine. Men gradvis ble divisjonsforskjellene mer og mer tydelige, og da Dang handset i feltet, hadde gjestene allerede misbrukt noen fine sjanser. Rasch var sikker fra merket, og i minuttene som fulgte hadde både Haltvik og Svindland store sjanser til å øke ledelsen. Men gjestene leder bare med ett mål til pause, og da er det klart at denne kampen fortsatt lever i beste velgående.
    45'
    Vi er i gang igjen. Ingen bytter på noen av lagene.
    45'
    Andersen legger Svindland i bakken fem meter inne på egen halvdel. Frispark.
    45'
    Tatt kort.
    45'
    Fin sjanse for gjestene, som igjen lekende lett ruller opp. Haltvik får ballen i mellomrommet, vender opp og slår gjennom Hickson til venstre. Han fører opp mot sekstenmeteren, før han banker til mot lengste hjørne. Like utenfor.
    46'
    Haltvik stjeler ballen midt på vertenes halvdel, men denne gangen klarer ikke de blåkledde å spille seg til noen farlighet.
    47'
    Ndiaye snapper opp en farlig tversoverpasning, men Nicholas Marthinussen er på hugget og måker ballen opp til Lysgård.
    48'
    Spilles gjennom til venstre i feltet, men er i offside.
    48'
    Tatt kort.
    49'
    Nok en fin sjanse for gjestene, da de igjen vinner ballen høyt i banen. Svindland slår gjennom Haltvik, som kommer alene med Melnicenko. Det blir imidlertid litt skrått hold, og Lysekloster-keeperen kommer ut og gjør en strålende beinparade.
    50'
    Campher spilles gjennom til venstre. Spissen har mye plass og rom, og lydnivået på Lysekloster Family Arena når nye høyder. Men da Campher kommer seg opp til kanten av sekstenmeteren, blir det imidlertid litt for mye tid og litt for mange valg som skal bli tatt, og da stopper det helt opp. KFUM kommer seg på plass, og bryter opp pasningsforsøket inn i feltet.
    52'
    Rasch forsøker å tre gjennom Njie i feltet, men det blir litt for mange mann på litt for liten plass. Vertene bryter.
    52'
    Smeller litt mer til i duellene nå.
    53'
    Hoseth spilles opp til høyre, drar seg ned til dødlinjen og vinner en corner.
    53'
    Ndiaye rager høyests i feltet, men bruker litt for mye kraft i duellen med Dang, og da dømmer dommer Higraff frispark til vertene.
    53'
    Slått langt.
    54'
    Nok en stor sjanse for gjestene. Tråkler seg ned til dødlinjen og slår inn mot Ndiaye rett foran keeper. Eftevaag får imidlertid klarert med nød og neppe.
    57'
    Tatt kort.
    57'
    Spillerbytte - Lysekloster
    Inn: Jacob Kvarven
    Ut: Sander Marthinussen
    58'
    Inn: Jacob Bolsø
    Ut: David Campher
    58'
    Inn: Yannis Maxitas Moula
    Ut: Thorstein Horneland Hildal
    58'
    Tatt kort.
    58'
    Da har Lysekloster byttet tre mann for å forsøke å røre litt rundt i gryten her.
    59'
    De ligger langflate i feltet bak hos Lysekloster. Rasch og Haltvik spiller vegg, men kommer ikke til avslutning. I etterkant kommer Ndiaye til skudd, via et Lysekloster-bein til corner.
    60'
    Melnicenko bokser ut til Haltvik, som avsluter høyt opp i luften. Ballen faller ned til Rasch, som demper ballen og fyrer på hel volley. Rett i klypene til Melnicenko.
    60'
    Spillerbytte - KFUM
    Inn: Amin Nouri
    Ut: Håkon Hoseth
    62'
    Inn: Simen Hestnes
    Ut: Moussa Njie
    62'
    Lysekloster forsøker seg, men ballen blir stusset inn til Lysgård.
    63'
    Ndiaye får et oppspill i feltet, men klarer ikke å ta imot ballen. Ender i klypene til Melnicenko.
    64'
    Svindland varter opp med et C-moment, da han drar ballen bak seg og videre. Så effektivt er det imidlertid ikke, og vertene vinner et frispark i etterkant.
    65'
    Frispark
    65'
    KFUM kommer tre mot fire, anført av Rasch. Klarer imidlertid ikke å finne en medspiller denne gangen.
    66'
    Dang ser ut som a man on a mission i kveld, men han har ikke fått uttelling for slitet enda. Løper og jobber hardt på topp.
    66'
    Nouri har kommet inn med friske bein. Rasch vinner kanten, som videre finner Haltvik ned mot dødlinjen. Han chipper ballen mot Ndiaye på bakre stolpe, men det blir akkurat litt for upresist.
    68'
    Kampen lever her med dette resultatet, men KFUM har jo dominert voldsomt. 15-2 i avslutninger.
    68'
    Gamachis skal inn for Lysekloster.
    69'
    For en redning av Melnicenko! KFUM trer seg opp, og Hickson får ballen til venstre i feltet. Han banker til fra 14 meters hold, men Melnicenko er leken som katt og slår til corner. Fantastisk redning!
    69'
    Hestnes får hodet på ballen fra kanten av femmeteren, men headingen går et stykke over.
    70'
    Mål for Lysekloster!
    Lysekloster 1 - 1 KFUM
    Mål: Jacob Bolsø
    Målgivende: Alexander Dang
    Har du sett på maken!? Ut av det blå spilles Bolsø gjennom, løper fra alt og alle og setter ballen enkelt forbi Lysgård! Det er Dang som vinner en duell med Sandal på midten, og sender innbytter Bolsø alene gjennom.
    70'
    Inn: Ole Marius Habestad
    Ut: Lars Kilen
    71'
    Inn: Dirirsa Gamachis
    Ut: Henrik Andersen
    72'
    For en utvikling på denne kampen. Lysekloster har vært så heldige som ikke ligger under med flere mål, men da de fikk sjanssen, var de nådeløse!
    73'
    Hickson slår inn fra venstre, men Ndiaye kommer ikke til avslutning.
    74'
    Dang herjer litt med Sandal i duellene, men denne gangen blir han litt for tøff. Frispark.
    74'
    Frispark
    74'
    Frispark
    75'
    Bolsø skaper trøbbel bak hos gjestene nå. Denne farten har de vært spart for tidligere i kampen.
    75'
    Svindland finner Hickson til venstre. Kanten slår inn i feltet, der Ndiaye header over. Har ikke vært dagen for KFUM-spissen, dette.
    76'
    Dang gir opp i en duell og skriker etter frispark. Da kan i stedet gjestene kontre, men Hickson går seg fast.
    77'
    Hestnes vinner en corner.
    78'
    78'
    Det blir stadig litt mer kaos i forsvaret til KFUM når Lysekloster lykkes med litt flere kombinasjoner offensivt. De kan nå angre på at de ikke har avgjort denne kampen for lenge siden.
    80'
    Og da må trener Moesgaard hente frem litt mer krutt fra benken.
    80'
    Gjestene vinner en ny corner.
    80'
    Ndiaye kommer til nok en heading, men denne har retning sidelinjen.
    80'
    Hummelvoll-Nunez og Dahl skal inn for gjestene.
    81'
    Svindland fyrer av fra 22-23 meter. Rett i blokka.
    82'
    KFUM er i ferd med å sette inn et aldri så lite press nå.
    82'
    Inn: Johannes Andres Nunez Godoy
    Ut: Mame Mor Ndiaye
    82'
    Inn: Petter Nosa Dahl
    Ut: Teodor Berg Haltvik
    83'
    Da har gjestene byttet seg markant opp. Så får vi se om de lykkes med å avgøre kampen i ordinær tid, eller om vertene skal stjele det.
    83'
    Tatt kort.
    83'
    En enorm sjanse for gjestene, som trer seg lekende lett gjennom Nosa får et innlegg i feltet, men bredsider ballen på volley over fra fem meters hold. Den skal jo sitte!
    85'
    Lysekloster 2 - 1 KFUM
    Mål: Ole Marius Habestad
    Målgivende: Jacob Bolsø
    Det tar fullstendig av på Lysekloster Family Arena! Rasch avslutter rett i blokka fra 20 meter, og da setter Lysekloster i gang med en kontring av en annen verden. Med fart og presisjon avanserer de inn i feltet, der Håbestad får en fin pasning inn i feltet og hamrer ballen forbi en sjanseløs Lysgård! For en utvikling!
    86'
    Da får vi se om KFUM har noe å svare med her!
    89'
    Inn: Niclas Schjøth Semmen
    Ut: Akinshola Akinyemi
    89'
    KFUM har seks minutter å finne en vei til ekstraomganger.
    90'
    Nunez spilles opp på kanten av sekstenmeteren, vender og avslutter. Ballen tar på et Lysekloster-bein og skaper litt bingo i feltet, men hjemmelaget får klarert.
    90'+1
    Nosa får nok en sjanse til å avslutte, men igjen blir forsøket blokkert.
    90'+1
    Dang ligger nede med krampe.
    90'+1
    Vertene kontrer, og Moula får føre ballen langt og lenge. Tiden går.
    90'+2
    Mål for KFUM!
    Lysekloster 2 - 2 KFUM
    Mål: Petter Nosa Dahl
    Målgivende: Sverre Sandal
    Den måtte komme! KFUM presser på, og det er først Nosa som avslutter og tvinger Melnicenko til å gjøre en god redning. Returen havner hos Semmen, men også der redder Lysekloster-keeperen mesterlig. Vertene får imidlertid ikke klarert, og da Nosa får tilbake ballen på kanten av sekstenmeteren, er han nådeløs og banker ballen ned i Melnicenkos høyre hjørne!
    90'+3
    Gjestene presser på.
    90'+5
    Vertene med ballen i det vi nærmer oss sluttsignalet.
    90'+6
    90'+6
    Da er det duket for ekstraomganger på Lysekloster Family Arena. For en absurd fotballkamp vi har vært vitne til til nå. KFUM har fullstendig overkjørt Lysekloster, men etter å ha misbrukt et hav med store sjanser, er det i stedet Lysekloster som kontret inn to mål. KFUM klarte imidlertid å sette litt press på tampen, og Nosa hamret inn balanse i regnskapet nesten fire minutter på overtid. Dermed skal vi spille ekstraomganger her.
    1. ekstraomgang
    90'
    Vi er i gang med første ekstraomgang.
    90'
    KFUM setter standarden umiddelbart. Svindland slår inn i feltet, men vertene får klarert.
    91'
    Gult kort til Lysekloster
    Jacob Kvarven
    Semmen får ballen i mellomrommet, drar seg løs og blir dratt i bakken på kanten av sekstenmeteren. Frispark i meget god posisjon.
    92'
    Det smeller i tverrliggeren! Rashch slår til med en (nesten) Rasch-spesial. Vrir ballen over muren, der den smeller i tverrliggeren bak en sjanseløs Melnicenko.
    92'
    Inn: Adam Saldaña
    Ut: Johannes Andres Nunez Godoy
    93'
    Klarert. Hickson får imidlertid slå inn på nytt, men det blir bare nesten i feltet.
    94'
    For øvrig dårlig nytt for gjestene at Hummelvoll-Nunez ble nødt til å gi seg her.
    95'
    Vertene kontrer. Dang finner Håbestad, men innbytteren går seg fast og lager frispark.
    95'
    Frispark
    95'
    Innlegg mot Semmen og Nosa i feltet, men Melnicenko er ute og plukker. Offensivt og godt keeperspill.
    96'
    Hestnes bryter på midten, og da er vertene i ubalanse. Saldana klarer imidlertid ikke å prikke Nosa i feltet.
    97'
    Tatt kort.
    97'
    Hickson kjører en tunnel på kanten, men blir stoppet av forsvarer i sikring.
    97'
    Svindland prikker Semmen i feltet, men headingen blir blokkert.
    98'
    99'
    99'
    Litt dårligere periode fra gjestene nå. De sliter med å skape de helt store sjansene.
    100'
    Lysekloster er så nær, så nær 3-2! De varter opp med et fantastisk angrep, der Bolsø slår inn mot bakre stolpe. Ballen stusses ned til Moula, som legger ballen ut igjen til Gamachis. Han er helt fri i feltet og forsøker å curle ballen i lengste, men treffer litt for langt under ballen og den smeller i tverrliggeren og ned like foran streken! For en mulighet!
    101'
    Etter et par minutters stopp i spillet er vi nå i gang igjen.
    103'
    Stor sjanse for gjestene! Semmen får en ball over forsvaret og er plutselig alene med keeper. Forsøker å lobbe ballen over Melnicenko, men keeperen får akkurat en hånd på ballen og gitt til corner!
    105'
    Klarert.
    105'
    Nosa kommer til avslutning fra 20 meters hold, men den har Melnicenko ingen problemer med å redde.
    105'
    Hestnes finner Nosa i feltet. Han forsøker å tuppe ballen i lengste, men forsøket blir blokkert.
    105'+1
    Lysekloster kommer på nok en overgang, men velger denne gangen å roe ned.
    105'+1
    105'+2
    Da har vi 15 minutter igjen å spille her. Den første ekstraomgangen har vært mållløs, men de store sjansene har kommet i begge ender. Det er smått utrolig at det fortsatt er 2-2.
    2. ekstraomgang
    105'
    Inn: Peter Saunes Hasund
    Ut: Ole Marius Habestad
    105'
    Lysekloster skyter fra avspark, men det forsøket går langt over mål.
    105'
    Nok en ellevill redning av Melnicenko! Rasch får dempe ballen og avslutte på halvspretten fra åtte meters hold, men Lysekloster-keeperen varter opp med en suveren reaksjonsredning!
    106'
    Klarert.
    106'
    Hasund får nesten med seg ballen på kanten av sekstenmeteren, men Aleesami får med nød og neppe ryddet opp.
    107'
    Semmen går til dødlinjen og finner Nosa ut 45 grader. Kommer ikke til avslutning.
    108'
    Vertene med et innlegg inn i feltet, men ballen ender inne hos Lysgård.
    108'
    Rasch forsøker seg fra 25 meters hold. Over.
    109'
    Har notert 37 avslutninger fra KFUM til nå.
    110'
    Vertene kan kontre, men en Dang med krampe klarer ikke å spille gjennom Hasund. Gjestene bryter, men heller ikke de klarer å spille seg til en sjanse. Det ender imidlertid med frispark til KFUM, midt på vertenes halvdel.
    110'
    Prikker Semmen i feltet, men innbytteren stanger ballen noen meter utenfor.
    110'
    At fotball ikke er matematikk, skal i alle fall Lysekloster være glad for i dag.
    112'
    Svindland slår inn fra høyre, men ballen stanges unna.
    112'
    Tatt kort.
    112'
    Ovre alt og alle. Hickson plukker opp motsatt, og finner Svindland på 20 meter. Han forsøker å curle ballen i lengste, men dere gjetter kanskje at Melnicenko varter opp med en solid redning!
    113'
    Klarert.
    114'
    Lysekloster 2 - 3 KFUM
    Mål: Simen Hestnes
    Målgivende: Petter Nosa Dahl
    Den måtte komme! De har skapt så vanvittig med sjanser i denne kampen, og etter 115 minutter er det Hestnes som omsider får ballen i mål igjen. Innbytteren får ballen over forsvaret, demper den på brystet og banker den i lengste. Nådeløst.
    114'
    Vertene vinner en corner.
    116'
    116'
    Lysgård er på sykkeltur og glipper et innlegg i feltet. Da blir det litt baluba og frem og tilbake, men gjestene får klarert.
    117'
    De er ikke trygge bakover hos KFUM nå heller, det skal sies. Vertene kan godt få en sjanse til å komme tilbake enda en gang.