0-1
0-2
1-2

Hjertelig velkommen skal du være til dekningen av Mjølner – Bodø/Glimt!
    Bodø/Glimt har danket ut sine mindre søsken i nord én etter én i cupen. Vil PostNord-ligalaget Mjølner være et nytt jafs i retning den ærefulle kongepokalen, eller stopper det her for den gule cupdrømmen?
    Dagens hjemmelag har absolutt åpnet sesongen greit. Fire seire på de fem siste kampene i alle turneringer er ikke så aller verst. På veg til tredje runde i cupen har de overlistet Sortland og Stjørdals-Blink med to ganger 2-1. I kampen mot Sortland ble nok mange negler bitt da første målet først kom i det 108. minutt for Mjølner. Sortland kom tilbake i det 118. minutt, mens i siste spilleminutt, etter to timer satte Aleksander Torvanger inn vinnermålet!
    Bodø/Glimt har til nå scoret mange mål i cupen og til tider spilt gnistrende fotball. Ni mål på to kamper mot Melbo og Harstad er bestått og vel så det. Sistnevnte ga dem imidlertid god kamp til det sto 65. min. på klokka. I serien derimot går ikke alt på skinner. En sterk uavgjortkamp mot Strømsgodset i helgen var deres første poeng, og mål, i serien på nesten to måneder!
    Dagens motstandere har stått på hver sin side av midtstreken før! De siste to var begge i Narvik og begge gangene kunne gjestene smile bredt på bussen hjem. 1-0 i 2015 og 3-1 tilbake i 2009.
    Slaget finner sted på Narvik kunstgress og flåtene skal loses trygt i havn av dommer Daniel Higraff!
    Nå er lagoppstillingene klare og for Bodø/Glimt er det kaptein Bjørnbak, Saltnes og Lode som får fornyet tilliten fra forrige kamp. Da mot Strømsgodset. Gjestene stiller med Hauge og Herrem i baugen i dag. Duoen har spilt hver kamp i cupen og levert strålende!
    Mjølner gjør bare to endringer fra helgas kamp. Yabre, og Windstad må vike for Antonsen og Arntsen!
    Lagene entrer banen med flagg og fanfare til stor jubel!
    0'
    Hjemmelaget sparker i gang og slår langt!
    1'
    Vinner et kast høyt i banen med en gang, Mjølner!
    1'
    Der er det faktisk like før det er scoring til Mjølner! I kjølevannet av det lange kastet fomles ballen på bakre stolpe og det er såvidt det blir tidlig jubel for hjemmelaget!
    2'
    Høy og innoverskrudd. Hauge får klarert til ny corner.
    3'
    Nok en gang høy, og nok en gang på bakerste! Denne gangen går ballen ut til femmeter!
    4'
    De røde er hissige fra start i dag! Moro!
    5'
    I Narvik har de ikke vanningsanlegg, så brannvesenet må komme å vanne. Det har de valgt å ikke gjøre i dag da Glimt ønsker å trille ball. Knusktørt på banen!
    7'
    Patrick Berg vinner ballen høyt i banen etter et utspark, men mister og Mjølner kjører kontra!
    9'
    Alt for lang!
    9'
    Nessø setter seg ned og tar av seg skoen. Spillet stoppes.
    10'
    Børge Henriksen som i Narvik er kjent for å kaste over halve Narvikfjorden kaster inn i Glimtboksen! Holder på å bli farlig, men Moberg pisker den ut i ingenmannsland!
    11'
    Lagene har spilt i overkant av 12 minutter og det er Mjølner som har åpnet best!
    13'
    Glimt fremme på sin første ordentlige visit! En litt uheldig inngripen av keeper Ravneng gjør setter hjertet i halsen hos mange Narvikværinger. Klareres til innkast av Arntsen!
    14'
    Gjestene har tatt litt mer grep nå, men ballen lugger veldig i det tørre gresset og sakker ned Glimt-spillet!
    16'
    Satnes på flanken, finter et innlegg og spiller bakover til Lode som banker ballen hardt inn! Innlegget er dessverre i hardeste laget og Herrem får ikke sveisen på kula!
    19'
    For en sjanse fra Herrem!!! Lurer offsidefella og får et godt innlegg fra venstre. Litt for god tid tillater tanken om det ekstravagante og hælflikken går rett på keeper!
    20'
    Bjørnbak header over!
    21'
    Nå har de gulkledde tatt mer grep om kampen og holder mye på ball nå!
    23'
    Mjølner har lagt seg bakpå og klarerer mot nærmeste hjørneflagg når anledningen byr seg. Nessø løper på alt! Kan bli farlig om han får sjansen ofte nok!
    25'
    Legges på kant av boksen hvor Berg står og dundrer til på hel volley! Ravneng har funnet tigeren i seg og redder til stor applaus!
    25'
    Bjørnbak sliter med å få hodet over kula. Langt over!
    27'
    Patrick Berg på etterskudd i en duell med Antonsen! Kunne fått gult for den, men dommeren holder kortene i lomma!
    29'
    Mot første stolpe hvor Bjørnbak rydder opp!
    31'
    Bodø/Glimt tar overgangen etter corneren! Berg for lagt inn, men blir ikke presist nok!
    32'
    Torvanger rydder opp det som kommer inn i Mjølnerboksen! Nå er trykket fra de gule høyt!
    34'
    Kort! Ender med et nytt forsøk!
    34'
    Langt denne gangen! Mjølner får klarert!
    35'
    Fredrik Arntsen presenterer seg med noen fine dansetrinn. 16-åringen høster jubel fra begge lags supportere!
    37'
    Der burde Moberg satt inn kveldens første scoring! Ender opp én mot én og skyter midt på Ravneng!
    38'
    Finner Moberg som header utover mot Herrem som ikke får kontroll på ballen. Ikke et dumt forsøk!
    40'
    Herrem drar seg inn i feltet og slår 45. grader mot Berg som har ladet kanonen! Skuddet har god retning, men går i blokka!
    43'
    Hauge får ballen feilvendt midt i boksen og pakkes godt inn. Vanskelig å få gjort så mye! Mjølner jobber iherdig i forsvar!
    44'
    Hjemmelaget vinner et hjørnespark på tampen av omgangen!
    45'+1
    Herrem header ut!
    45'+1
    Da sier dommer at nok er nok og sender lagene til garderobene!
    45'+2
    45'+2
    Hjemmelaget kjørte en hissig åpning, men etter syv-ti minutter var sjokket over og Bodø/Glimt har kjørt omgangen. Et par farligheter har forekommet, men ikke allverden. Moberg brente en solid sjanse og får nok høre det i pausen, ellers sitter det ikke helt. Trond Olsen har varmet opp i et kvarter nå. Kan han komme inn og avgjøre?
    Da har lagene entret banen i det som flere gule hjerter håper skal være kveldens siste omgang!
    45'
    Glimt sparker i gang andreomgang!
    46'
    Gjestene åpner mer intensivt i denne omgangen!
    47'
    Nessø kommer seg fri langs kanten! Lode får satt inn en viktig takling!
    48'
    Nessø er på fra start i andreomgang! Får dratt seg inn langs dødlinja og sender et innlegg mellom keeper og stopper. Popovic får lanken på den, men er ikke sikker i sin sak! Godt gjort av Nessø!
    50'
    Lang kast fra Mjølner Ender hos Amundsen på bakerste. Han banker til men ender med hjørnespark!
    53'
    Hjørnesparket blir for langt! Går over feltet!
    53'
    Nå er det gjestenes tur til å kaste langt!
    54'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Emil Jonassen
    Ut: Jens Petter Hauge
    Jonassen erstatter Hauge som ikke har vært så veldig synlig!
    55'
    Moberg med skudd fra distanse! Går over!
    56'
    Glimt er tamme i bevegelsene offensivt. Vanskelig å spille seg gjennom Mjølner da!
    58'
    Frispark i korridoren! Henriksen tar! Hardt og lavt. Går for styring, men Bjørnbak for klarert kontant ut!
    59'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Mjølner 0 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Ulrik Saltnes
    Målgivende: Thomas Drage
    Der sitter den! Og den er heldig for de gule! Drage presser bakerste mann hardt og klarer å blokkere en klarering. Ballen går himmelhøyt og Saltnes får pirket ballen langsomt i lengste hjørne!
    61'
    Moberg får hodet på ballen og plasseringen er virkelig ikke ille, men det blir for løst. Ravneng plukker relativt enkelt!
    62'
    Scoringen kom fra intet. Selv med de guleste briller skal man klare å se at den er litt heldig!
    65'
    Amundsen får en fin ball fra Henriksen og skyter! Kunne med fordelt avansert mot keeper før han fyrte av!
    67'
    Nok en gang på bakre fra venstrefoten til Henriksen. Også denne gang litt for lang!
    67'
    Mjølner 0 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Geir André Herrem
    Geir André Herrem danser seg forbi to to-tre spillere i boksen og setter enkelt inn dagens andre med venstrefoten! Vakkert!
    69'
    Da har Herrem scoret i to strake cupkamper! Stas for glimt-gutten som også scoret borte mot Harstad!
    71'
    Det kan bli vanskelig for hjemmelaget å komme seg tilbake fra dette. Man skal selvfølgelig ikke avskrive noen ting, men du skal være dristig om du spiller på 'H' nå!
    73'
    Herrem header like utenfor! Marginer som gjør at han ikke blir tomålsscorer etter hjørnesparket!
    73'
    Inn: Amor Layouni
    Ut: Marius Lode
    Lode har holdt seg til foten og haltet litt i det siste. Layouni som akkurat har signert en ny gul kontrakt kommer inn!
    75'
    Berg overtar ballen i mellomrommet og får føre fritt. Går langt om lenge og har fire gode pasningsalternativer. Med så mange muligheter kan er det vanskelig å velge, så da går man for skuddet. Ikke langt unna fra Bodø-gutten!
    78'
    Spillerbytte - Mjølner
    Inn: Johannes Aase
    Ut: Simen Kjær
    Første bytte for gjestene, og det er offensivt!
    78'
    Inn: Johan Aanes Andersen
    Ut: Børge Henriksen
    Dødballtager Henriksen går ut og får en fortjent hvil. Andersen kommer inn til sin sesongdebut!
    80'
    Frustrasjonen begynner å bre seg litt over hjemmelaget!
    82'
    Inn: Kristian Fardal Opseth
    Ut: Geir André Herrem
    Opseth får noen minutter på det som trolig er tampen!
    82'
    Mål for Mjølner!
    Mjølner 1 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Aleksander Torvanger
    Målgivende: Kristoffer Nesso
    Torvanger scorer og det er liv i kampen igjen! Nessø jobber hardt på flanken og klarer å kjempe inn et innlegg. I boksen står krangler Torvanger den inn!
    82'
    Nå er de fremme igjen! Et lite sleivspark sender en avslutning fra åtte meter midt på mål fra Nessø!
    84'
    Det som så ut som en done deal har plutselig utviklet seg til et nervepirrende drama!
    85'
    Hjemmelaget presser veldig høyt nå!
    86'
    Hjemmepublikummet hjelper virkelig til nå! Stort trøkk fra tribunen!
    87'
    Mjølner lemper opp, og Glimt lemper ut!
    87'
    Få mann flyttes opp og Drage slår høyt mot Bakerste. Der står Moberg og får nikket til side for mål.
    88'
    Bjørnbak feller Nessø!
    90'
    POPOVIC REDDER! Det er virkelig ingen god straffe fra Nessø som ellers har vært veldig god i dag! Midt på Popovic som gjør sin første strafferedning for Glimt. Og DEN var viktig!
    90'
    Kort variant. Ny corner vinnes!
    90'+2
    Nok en gang kort. Glimt haler ut tiden!
    90'+2
    Opseth vinner et frispark midt på banen. Har veldig god tid nå gjestene!
    90'+3
    Inn: Henrik Evjen
    Ut: Fredrik Arntsen
    Tvillingbror til Glimtspiller Håkon Evjen kommer på. Han også med 26 på ryggen!
    90'+3
    Nå forsvares dem med nebb og klør fra gjestene!
    90'+5
    Nå kommer Mjølner opp igjen! Spiller på små marginer Glimt.
    90'+5
    Det ropes på straffe etter en duell!
    90'+6
    Glimt i knestående i Narvik, men der blåser dommer i fløyta og de gulkledde kan endelig puste ut!
    90'+6
    90'+6
    For en dramatikk det ble på slutten. Etter en relativt tam førsteomgang hadde manusforfatterne mange godbiter som skulle fortæres etter hvilen. To scoringer på åtte minutter fra Bodø/Glimt. Signert Saltnes og Herrem. Det så lenge ut som om det skulle ebbe ut i en rolig seier. Det gjorde det ikke. Etter 82 minutt setter Torvanger inn reduseringen og det er nytt liv i kampen. Mjølner presser og presser og godt inne på overtiden får de en straffe. Bjørnbak feller Nessø som skal ta det selv. En svak straffe 24-åringen sent, om noen gang vil glemme går rett på Popovic! Glimt er videre i cupen etter en høydramatisk aften i Narvik! Sindre Vian takker så meget for følget!