2-1
2-2
Kurtovic (sm)44'
3-2

Velkommen til live-dekningen av cupkampen mellom Ull/Kisa og Kongsvinger fra Jessheim stadion!
    Vi har kommet til den tredje runden av norgesmesterskapet i fotball for menn, og folkefesten over det ganske land er historie for i år. Med noen få hederlige unntak har alle askeladdene blitt sendt ut av turneringen etter å ha fått sine 90 minutter med berømmelse. Det betyr at vi er inne i den fasen av cupen som onde tunger ofte hevder er ganske kjedelig. Veien til Ullevaal er fortsatt lang, og mange lag velger å prioritere seriespillet i en måned der kampene kommer like tett som helligdagene.
    Men glem nå alt det onde tunger sier om cupens tredje runde: I kveld skinner sola over Jessheim, gradestokken ligger og vaker midt på 20-tallet, og alt er klappet og klart for en deilig duell mellom to divisjonskolleger. Kongsvinger var den store cupaskeladden i 2016, så hedmarkingene kjenner godt til belønningen som venter utover høsten om man skulle ta seg videre. Ull/Kisa har ikke den store cuphistorien å vise til, men det mangler ikke på entusiasme i den unge fotballbyen Jessheim. Kanskje grønnbuksene fra Ullensaker skal skrive cuphistorie i år?
    Ull/Kisa har slått ut Gjelleråsen og Kjelsås på veien til tredje runde. Begge kampene endte med 3-0-seier til Jessheim-laget, som søndag kveld spilte 1-1 borte mot Florø i 1. divisjon. Dermed ligger Vegard Skogheims karer på 6. plass i serien med ni poeng etter de første seks kampene (2-3-1). I forrige hjemmekamp på Jessheim stadion fikk vi servert vanvittige ni scoringer da Viking var på besøk. Stavanger-laget reiste hjem med 5-4-seier i bagasjen etter en sykdomsbefengt fotballkamp.
    Kongsvinger ekspederte Oppsal i cupens første runde og vant enkelt 4-0, før hedmarkingene måtte slite litt mer for å slå Raufoss fra nabofylket Oppland i andre runde. To sene scoringer av Niklas Castro sørget imidlertid for at KIL gikk videre med 4-2-seier hjemme på Gjemselund. I seriespillet i 1. divisjon har det lugget langt mer for rødtrøyene, som i forrige uke sparket hovedtrener Hans-Erik Eriksen. Trenerskiftet så ut til å få en effekt i bortekampen mot Tromsdalen, men Kongsvinger kastet bort en tomålsledelse på seks minutter i annen omgang og måtte reise fra Tromsø med ett poeng.
    Trygve Kjensli fra Nesodden dømmer kveldens kamp på Jessheim stadion. På linjene løper Jon-Michael Knutsen fra Løvenstad og Erland Hareland fra Lesja, mens Anders Bodding fra Haga er fjerdedommer.
    Kaptein Truls Jørstad fortsetter å starte cupkamper, og i kveld er det Martin Torp som må vike for klubblegenden på Ull/Kisas midtbane. Ellers gleder vi oss over at Emmanuel Troudart er tilbake etter hjernerystelsen han pådro seg mot Viking, mens Andreas Aalbu velges foran Ole Andreas Nesset på topp for hjemmelaget.
    Gjestene fra Hedmark gjør hele fem endringer på laget som spilte 3-3 mot Tromsdalen søndag. Tobias Trautner erstatter Simon Thomas mellom stengene, mens Christian Røer bekler høyrebacken i stedet for Fredrik Pålerud. På midtbanen er Marlon og Even Bydal inne for Niklas Castro og Martin Tangen Vinjor, og Ludvig Langrekken erstatter Adem Güven på topp.
    Lagene kommer ut på banen på solfylte Jessheim stadion. Det ser ut som om ullsokningene velger å bruke ettermiddagen til å sole seg på Nordbytjernet, for det er ikke veldig mange som har møtt opp her. Normalt er det et godt valg å tilbringe ettermiddagen og kvelden på naturskjønne 'Tjernet', men akkurat i kveld spilles det fotball. Det må vi få med oss!
    0'
    Truls Jørstad ruller i gang oppgjøret på Jessheim.
    1'
    Det finnes fortsatt dem som bryr seg om den slags, så her kommer en liten fotballskokuriositet: Bare tre av de 22 spillerne på banen ikler seg svarte sko i kveld.
    2'
    Walstad lefser ballen inn i Kongsvinger-feltet fra Ull/Kisas venstrekant. KIL-forsvaret sleiver med klareringen, men kula spretter inn til keeper Trautner.
    3'
    Kitolano finner Aalbu i 16-meteren til Kongsvinger med en herlig pasning fra venstresiden til hjemmelaget. Aalbu forsøker å løfte ballen over KIL-keeper Trautner, men lysluggen har tatt litt for mye Möllers tran. Lobben seiler meteren over buret og detter ned bak kassa!
    5'
    Langrekken går overende utenfor straffefeltet til Ull/Kisa og mener seg snytt for frispark. Dommer Kjensli lar situasjonen passere.
    6'
    Ny mulighet for Aalbu, og denne bør han strengt tatt få mellom stengene! Ull/Kisa bygger opp et fint angrep, som ender med at ballen vinkles inn sentralt til Aalbu fra høyre. Spissen får tid til å sikte fra 13-14 meter, men avslutningen stryker det lengste hjørnet til Kongsvinger-keeper Trautner.
    7'
    Mål for Ullensaker/Kisa!
    Ullensaker/Kisa 1 - 0 Kongsvinger
    Mål: Truls Jørstad
    Målgivende: Kristoffer Hansen
    Klubbveteranen avslutter presist i hjørnet fra snaut 20 meter! Ull/Kisa trykker Kongsvinger tilbake i banen, og etter hvert åpner det seg en skuddmulighet for Jørstad på om lag 20 meter. 31-åringen plasserer ballen fint i det høyre hjørnet til Tratuner i KIL-buret, og tyskeren når ikke bort i kroken med fingertuppene. Drømmestart for Ull/Kisa på Jessheim!
    7'
    Vertene har åpnet denne kampen klart best. Kongsvinger sliter med å krysse midtstreken.
    10'
    Røer er råsterk i duellen på første stolpe og header unna.
    11'
    Målscorer Jørstad står på streken og header unna! Corneren tas kort til Øby, som spiller ballen tilbake til Marlinho igjen. Brasilianeren utnytter at Ull/Kisa-forsvaret sover når han avanserer inn i 16-meteren, før han klemmer til fra 13 meter. Hagerup i Kisa-målet redder, men bergenseren slår ballen omtrent rett opp i lufta. Dermed må Jørstad løpe inn på streken og avverge til nytt hjørnespark!
    12'
    Tas kort til Øby.
    13'
    Mål for Kongsvinger!
    Ullensaker/Kisa 1 - 1 Kongsvinger
    Mål: Even Bydal
    Midtbanespilleren avslutter kontrollert i hjørnet fra kort hold! Kongsvinger holder trykket oppe etter et hjørnespark. Ballen finner etter hvert veien til Øby, som drar seg unna et par Kisa-forsvarere like enkelt som han pleide å drible unna NIH-studenter på futsal-torsdagene på idrettshøgskolen. Deretter slår østfoldingen ballen ut i feltet, der Troudart forlenger den videre. På 8-9 meter står Bydal og avslutter kontrollert i hjørnet. Balanse i regnskapet!
    13'
    For en herlig start vi har fått på denne kampen! Både Ull/Kisa og Kongsvinger har rukket å vise seg frem i løpet av det første kvarteret. La oss få mer av dette!
    16'
    Kisa-stopper Sundli sitter nede med noe som minner mistenkelig om en strekkskade i leggen.
    17'
    Jørstad er nede og spiller midtstopper mens Sundli får behandling på sidelinja. Kongsvinger spiller elleve mot ti i øyeblikket.
    19'
    Sundli løper inn på banen igjen, og dermed spilles det fotball med fulltallige lag igjen.
    20'
    Kongsvinger styrer spillet på Jessheim i øyeblikket. Gjestene fra Hedmark tvinger samtlige Kisa-spillere langt inn på egen banehalvdel.
    22'
    Nå er det mange dueller og lite finspill utpå her. Ull/Kisa forsøker å krige seg inn i kampen igjen, og hjemmelaget har i hvert fall løftet laget høyere i banen.
    25'
    Venstreback Mafi tar turen opp på Ull/Kisas halvdel, og etter at Troudart har taklet Øby, havner ballen hos ham. Backen snurrer en rundt rundt sin egen akse, før han skyter lavt i korthjørnet. Der ligger Kisa-keeper Hagerup og holder ballen enkelt.
    27'
    Gult kort til Kongsvinger
    Ludvig Langrekken
    Dommer Kjensli vifter med kortstokken for første gang i aften.
    27'
    Solberg vender spillet over mot Normann Hansen på motsatt flanke. Den tidligere Sandefjord-spilleren drar innover i banen, før han forsøker å stikke fri Aalbu inne i boksen til Kongsvinger. Forsøket brytes av Sjølstad, og det hele ender til slutt med frispark for bortelaget.
    30'
    Nok en gang regisserer Solberg et brukbart Kisa-angrep. Tønsberg-karen leter etter Kitolano inne i feltet til KIL, men 20-åringen får ikke avsluttet. Ballen spretter videre til Aalbu, som får styrt den mot mål med hodet. Det blir imidlertid vanskelig å få noe særlig kraft bak headingen, og Trautner redder enkelt.
    31'
    Ullensaker/Kisa 2 - 1 Kongsvinger
    Mål: Nicolay Solberg
    Kantspilleren straffer Kongsvinger for nølende forsvarsspill! Høyreback Kaland kaster langt mot Aalbu, som er sterk i kroppen med Skjellum i rygg. Spissen får ikke vendt opp selv, men gjestene makter heller ikke å klarere. Dermed faller ballen etter hvert ned hos Solberg, og han banker den kontant i garnet fra skrå vinkel når muligheten presenterer seg!
    32'
    Kurtovic klasker til fra 20 meter, men svensken treffer ikke mål med avslutningen. Kula humper over kortlinja noen meter til side for Trautners venstre stolpe.
    35'
    Ibrahim finter Sundli ut i Jessheim-marka, men Kisa-keeper Hagerup avverger scoring! Jørstad pløyer ned lagkompis Kurtovic med en susende sklitakling på midtbanen. Dermed ligger åpne slettelandskap foran målscorer Bydal, som benytter anledningen til å trille igjennom Ibrahim. Kongsvinger-spissen finter skudd, og Sundli tusler ut i kiosken og tar seg en pølse med sennep. Avslutningen i retning langhjørnet reddes mesterlig av Hagerup! To prestasjoner til terningkast seks!
    37'
    Slås over samtlige i boksen.
    37'
    Spillerbytte - Kongsvinger
    Inn: Martin Lundal
    Ut: Fredrik Sjølstad
    Kongsvinger-kapteinen må gi seg med en skade. Det ser ut som om det er låret som plager midtstopperen, som uansett erstattes av Lundal.
    39'
    Walstad fosser opp langs venstrekanten og slår hardt inn foran målet til Kongsvinger. For hardt og for høyt! Ingen i gult eller grønt rekker frem til ballen som sklir igjennom feltet.
    42'
    Ullensaker/Kisa scorer selvmål!
    Ullensaker/Kisa 2 - 2 Kongsvinger
    Mål: William Kurtovic
    Komikveld i Ull/Kisa-forsvaret, og kampens fjerde scoring er av den bisarre sorten! Gjestene spiller seg fint fri ute på høyrekanten og kommer til innlegg. Ibrahim stuper inn mot første stolpe, men spissen makter ikke å styre ballen mot mål. I stedet blir kula liggende inne i femmeteren til Ull/Kisa. Troudart og Kurtovic blir ikke enige om hvem som skal få den unna, og det hele får en tragikomisk finale for hjemmelaget. Franskmannen klarerer rett i Kurtovic og i eget mål. Ballen triller sakte over streken, og vi er like langt på Jessheim!
    44'
    Kaland skyter like utenfor etter klabb og babb i feltet! Corneren fra Kurtovic løftes på bakre stolpe. Ballen ramler ned hos Normann Hansen, som får sitt skudd blokkert. Returen havner hos Kaland, men backen avslutter centimetere utenfor den lengste stolpen til KIL-keeper Trautner!
    45'+1
    Kongsvinger-forsvaret får rensket unna, og det blåses for pause på Jessheim.
    45'+2
    45'+3
    Det står 2-2 til pause på Jessheim etter en meget underholdende omgang! Både Ull/Kisa og Kongsvinger vil, tør og kan angripe, og da blir det fort gøyalt. Hjemmelaget tok ledelsen to ganger, men gjestene har slått tilbake begge gangene. Spillemessig har det vært en jevn kamp, der begge lag har hatt et par gode muligheter hver foruten scoringene. Vi tar mer enn gjerne 45 minutter med like underholdende fotball etter pause!
    45'
    Kongsvinger triller i gang de siste 45 minuttene.
    46'
    Kitolano søker etter Solberg i bakrom, men pasningen blir for upresis.
    49'
    Frispark til Kongsvinger til venstre for 16-meteren til Ull/Kisa.
    50'
    Øby pisker frisparket hardt inn i badelandet foran målet til Kisa-keeper Hagerup, men badevakt Aalbu står på post og nikker unna. Bydal får etter hvert en brukbar skuddmulighet fra returrom, men målscoreren sleiver og skyter langt utenfor.
    51'
    Skjellum snubler ballen i retning eget mål, og KIL-keeper Trautner må ut i full strekk! Gjestene slipper med skrekken, og det ender med hjørnespark for Ull/Kisa.
    53'
    Skrus inn mot en klynge av spillere rett foran mål. Sundli er høyest i klynga, men ikke høyt nok til å få hodet på ballen.
    53'
    Normann Hansen sitter nede og tar seg til bakhodet. Ull/Kisas kantspiller har fått seg en trøkk, men det ser ut til at han klarer å riste den av seg.
    54'
    Holter spiller fri Ibrahim i mellomrom med en nydelig pasning gjennom ledd. Kongsvinger-spissen skusler den bort med et håpløst skuddforsøk fra distanse.
    56'
    Jørstad roper på straffespark, men dommer Kjensli slår ut med armene og indikerer at det ikke er snakk om noen forseelse.
    57'
    Godt slått fra brassen! Innoverskrudd mot første stolpe, men det arrangeres åpent nordisk mesterskap i gresk-romersk bryting inne i boksen. Ingen bryr seg nevneverdig om ballen, som sklir igjennom feltet!
    58'
    Gjestene fra Hedmark har åpnet andre omgang klart best.
    59'
    Marlinho curler et herlig innlegg inn i Kisa-boksen, men Ibrahim timer satsen feil og klarer ikke å styre ballen mot mål med hodet.
    60'
    Walstad legger inn fra venstre for Ull/Kisa. KIL-keeper Thomas hiver seg ut i feltet og bokser delvis unna, men andreballen faller ned i beina til Kitolano bak i feltet. Unggutten legger fint til rette for Kaland, som blåser kula over og utenfor fra 12-13 meter.
    63'
    Inn: Adem Güven
    Ut: Ludvig Langrekken
    Langrekken takker for seg. Inn kommer Güven, og han vet vi at kan score mål!
    63'
    Solberg står helt alene på bakre stolpe, men kantspilleren får ikke noe godt treff med skallen! Normann Hansen trer igjennom venstreback Walstad med en nydelig stikker ute på Ull/Kisas venstreside. Backen løfter innlegget mot bakre stolpe, der Solberg står ensom og alene. Sola spiller imidlertid målscoreren et puss, og headingen fra hjørnet av femmeteren fanges enkelt av Trautner i KIL-buret. 'Det er ingen steder sola er så lav som på Jessheim', sa en gammel Ull/Kisa-spiss for 12-15 år tilbake. Solberg er nok enig i det akkurat nå!
    65'
    Ny stor mulighet for Ull/Kisa, men Kitolano stoppes av Kongsvinger-keeper Trautner! Kitolano tres fint fri sentralt i banen, og den unge midtbanedynamoen tar med seg ballen i retning mål med en herlig førstetouch. Dermed kommer han alene med Trautner, men tyskeren i KIL-buret parerer med beina!
    67'
    Spillerbytte - Ullensaker/Kisa
    Inn: Karsten Rognerud
    Ut: Nikolas Walstad
    Vegard Skogheim bytter venstreback.
    68'
    Inn: Espen Bjørnsen Garnås
    Ut: Emmanuel Troudart
    Franske Troudart må gi seg på grunn av skade. Garnås erstatter ham i midtforsvaret.
    70'
    Kurtovic løfter inn et frispark fra dypet for Ull/Kisa. Gjestene klarerer i første omgang, men nedfallsfrukten havner hos Solberg. Han skyter i blokka! Jessheim-vertene presser på for en scoring nå.
    71'
    'Ut med dommer'n, inn med kua', synger den yngre fraksjonen hjemmefans på Jessheim stadion nå. Det kan ikke være lett å være dommer i slike heksegryter! Misnøyen skyldes et innkast som gikk Kongsvingers vei.
    73'
    Slås lavt mot første stolpe. Kaland beiner kula langt unna.
    74'
    Güven passerer Rognerud med et utsøkt retningsbestemt mottak, men det påfølgende innlegget feies unna av Garnås.
    76'
    Lagene veksler litt på å ha initiativet i denne kampen. Akkurat nå er Kongsvinger inne i en god periode.
    77'
    Marlinho serverer Kongsvinger-innbytter Güven en gyllen mulighet! Brasilianske Marlinho bringer sambarytmer til Jessheim når han vrikker på hoftene ute på venstrekanten. Innlegget mot bakre stolpe er perfekt, men innbytter Güven header i stanga og utenfor fra skrått hold!
    78'
    Inn: Ole Andreas Nesset
    Ut: Andreas Aalbu
    Nesset kommer inn på topp for Ull/Kisa etter at Aalbu har revet og slitt i Kongsvinger-forsvaret i 78 minutter.
    78'
    Røer patruljerer området ved første stolpe og skaller unna.
    81'
    Jørstad svir en stor sjanse for Ull/Kisa! Kitolano slår et godt innlegg fra høyre. I boksen ender duellen mellom Skjellum og Normann Hansen uten noen klar seierherre, men ballen daler ned på hjørnet av femmeteren. Der kommer Jørstad i 100, og Borgen-karen ser kanskje for seg forsidene i både Romerikes Blad og L'Equipe når han blåser til på volley. Skuddet dundrer i vinduet til det ene klasserommet på skolen bak målet til Kongsvinger-keeper Trautner!
    83'
    Inn: Niklas Fernando Castro
    Ut: Even Bydal
    Ull/Kisa ønsket å hente Niklas Castro før 2017-sesongen, men den tidligere Vålerenga-spilleren gikk til Kongsvinger i stedet. Nå skal han forsøke å sende Kisa ut av cupen.
    85'
    Ull/Kisa vinner et frispark til høyre for Kongsvingers 16-meter. Luftskytset flyttes opp!
    86'
    Inn fra Kurtovic, men Kongsvinger-forsvaret klarerer.
    87'
    Gult kort til Ullensaker/Kisa
    Truls Jørstad
    Kapteinen stopper en KIL-overgang og får et gult kort ingen i verden kan protestere på. Rutinert gjort av 31-åringen!
    87'
    Skal vi få en vinner i løpet av ordinær tid? Begge lag virker interesserte i å avgjøre dette før vi må ut i ekstraomganger!
    89'
    Innbytter Castro avgjør nesten for Kongsvinger med et X-moment! Mafi visper ballen inn i Ull/Kisa-boksen fra venstre, og på bakerste stolpe venter Castro. Den tidligere Vålerenga-junioren hiver seg rundt i et akrobatisk saksespark, men ballen stryker det nærmeste krysset til Kisa-keeper Hagerup!
    90'
    Nesset styrer ballen mot mål, men i hjørnet ligger Kongsvinger-keeper Trautner og redder! Rognerud finner Normann Hansen ute på venstrekanten til Ull/Kisa. Vestfoldingen chipper ballen mot Nesset på bakre stolpe, og odølingen styrer den mot det venstre hjørnet til Trautner. Der ligger tyskeren og holder kula i fast grep!
    90'+2
    90'+3
    Vi skal ha ekstraomganger på Jessheim! Ull/Kisa og Kongsvinger har lagt bak seg 90 innholdsrike og underholdende minutter, der begge lag har hatt sine muligheter til å avgjøre i sin favør. Hjemmelaget har et lite overtak i sjansestatistikken, men det er slettes ikke ufortjent at det står 2-2 etter 90 minutter. To gode lag gir oss en morsom fotballkamp i kveldssola på Jessheim, så vi gleder oss til mer moro den neste halvtimen. Heng med!
    1. ekstraomgang
    90'
    Gjestene setter i gang den første ekstraomgangen på Jessheim.
    91'
    Rognerud header kontant unna på første stolpe.
    93'
    Solberg legger fint ned ballen ute på høyrekanten, før han skjærer innover i banen. Kongsvinger-spillerne vegrer seg for å støte, og da prøver vestfoldingen like godt skuddet fra 20 meter. Rett i forsvarsblokka!
    96'
    Kitolano finner Normann Hansen inne i KIL-boksen med en utsøkt pasning. Dessverre for hjemmelaget misser kantspilleren med førstetouchen, og dermed får Røer klarert.
    97'
    Rognerud svinger inn et delikat innlegg som stusses videre av Nesset på første stolpe. Solberg kommer nesten til avslutning fra kloss hold, men Kongsvinger får med nød og neppe klarert.
    98'
    Dommer Kjensli stopper spillet når Kongsvinger-keeper Trautner ligger nede og har vondt. Det går heldigvis bra med gjestenes tyske burvokter.
    99'
    Ull/Kisa fører kampen, men ingen av lagene våger å ta like stor risiko som de periodevis gjorde i løpet av den ordinære spilletiden. Dermed har vi foreløpig ikke notert oss noen store målsjanser i løpet av den første ekstraomgangen.
    101'
    Kitolano spilles fint fri ute på høyrekanten til Ull/Kisa. Innlegget står ikke i stil til angrepet, og ballen lander bak målet til Kongsvingers keeper.
    103'
    Flere av spillerne begynner nok å merke at de har spilt i snart 105 minutter. Tempoet i kampen har i alle fall dalt i løpet av denne ekstraomgangen.
    105'
    Garnås rager høyest i luftrommet i egen boks. Den tidligere Kjelsås-stopperen klarerer med panna.
    105'+1
    105'+2
    En sjansefattig ekstraomgang er historie! Nå skal lagene bytte side før vi gyver løs på den siste ekstraomgangen. Om det ikke blir noen avgjørelse i løpet av det neste kvarteret, må det straffekonkurranse til for å skille lagene. Det har vært en god og underholdende cupkamp på Jessheim, men det blir snipp, snapp, snute for cupeventyret til et av disse lagene i løpet av den neste snaue halvtimen!
    2. ekstraomgang
    105'
    Ull/Kisa sparker i gang den siste av fire omganger i kveld!
    106'
    Morten Sundli
    Kisa-stopperen river ned Marlinho og forhindrer en lovende angrepsmulighet for Kongsvinger. Dommer Kjensli graver i brystlomma og finner det gule kortet.
    106'
    Frispark til Kongsvinger i venstre korridor. God innleggsposisjon, dette. Castro skal slå inn.
    107'
    Garnås header unna i første omgang, men Holter plukker opp andre- eller tredjeballen. Skuddet fra distanse slår via et Kisa-bein til hjørnespark for Kongsvinger.
    108'
    Garnås har vært gedigen i egen boks på defensive dødballer! Igjen er det innbytteren som bukker unna.
    108'
    Ullensaker/Kisa 3 - 2 Kongsvinger
    Mål: Eric Kitolano
    Målgivende: Nicolay Solberg
    Kitolano bukker Ull/Kisa i ledelsen for tredje gang i kveld! Solberg svinger inn en saftig, fersk melon av et innlegg fra høyrekanten. Indreløper Kitolano orker å ta løpet inn i boksen, og når han ikke blir fulgt, er det en smal sak for 20-åringen å hive seg over fruktfatet. Med et velplassert hodestøt styrer han Jessheim-vertene i føringen fra kort hold!
    109'
    Slås hardt og flatt. Ull/Kisa sliter med å rense unna, men heller ingen i rødt kommer til avslutning.
    110'
    Hjemmelaget drar ned tempoet på dødballer nå.
    112'
    Kurtovic slår et strøkent korridorfrispark fra venstre, men ingen lagkamerater i gult og grønt klarer å omforme serven til scoring. Den bør det gå an å få mer ut av!
    113'
    Kongsvinger forsøker å samle krefter til en sluttspurt. Castro lemper ballen inn i Kisa-feltet, men Røer klarer ikke å styre headingen på mål.
    114'
    Gamle travere husker kanskje at man på Championship Manager, forgjengeren til Football Manager, kunne aktivere laginstruksen 'gung ho'. Det var en slags kamikaze-variant av alle mann i angrep, og det nærmer seg et tidspunkt der Kongsvinger bør vurdere å sende frem alt de har.
    116'
    Markus Skjellum
    Kongsvinger-stopperen har åpenbart brutt reglene, i alle fall etter dommer Kjenslis syn. Hva han har gjort, derimot, må jeg ærlig innrømme at jeg ikke har sett!
    117'
    Ull/Kisa holder ballen nede ved Kongsvingers hjørneflagg. 'Tiden tikker, tiden går, snart er det slutt på dagen vår', som vi sang på Hovin barneskole rundt tusenårsskiftet.
    119'
    Gjestene får frispark midt på Ull/Kisas halvdel.
    120'
    Øby løfter inn, men hjemmelagets forsvar består prøven.
    120'+1
    120'+2
    Ull/Kisa skriver klubbhistorie og kvalifiserer seg til cupens 4. runde for første gang noensinne! I en pulserende fotballkamp mellom to velspillende og angrepsvillige lag fikk vi servert fem scoringer og mye moro. Eric Kitolano ble matchvinner for Ull/Kisa med en heading fire minutter ut i den andre ekstraomgangen. Hjemmelagets spillere kan slippe jubelen løs, og det er noen herlige jubelscener vi er vitne til på Jessheim stadion nå! Ditto trist er det å se Kongsvinger-spillerne tusle slukørede av banen. Hedmarkingene bidro definitivt til å gjøre denne kampen til et underholdende skue, selv om det er fortjent at Ull/Kisa sikrer seg avansement.
    Håvard Sæle takker for følget fra Jessheim stadion og ønsker alle en suveren vårkveld. På gjensyn!